Gelag4t Pak Cik Order Janda Di Shopee Undang Ketawa, “Amboi Pak Cik Gigi Pasang Dulu….”

Sekar4ng ini ramai yang lebih selesa membeli barang secara atas talian sahaja lagi-lagi dalam situasi seperti sek4rang ini. Sama seperti gelagat seorang pak cik ini yang dilihat cuba membeli janda di Shopee sekaligus membuatkan netizen berdekah melihatnya.

Aksi selamba dari pak cik tersebut turut tular dikongsikan apabila video tersebut meraih hampir dua juta tontonan setakat ini. Walaupun lakonan itu hanya sekadar gurauan, ianya berjaya menghiburkan netizen yang menonton.

Di dalam vide0 yg dikongsikan ini, lelaki tersebut dilihat sedang menelefon pihak Shopee dan kononnya ingin membuat pembelian. Lelaki 1tu kemudian bertanyakan sama ada Shopee ada menjual janda kerana dia 1ngin membelinya.

Lebih mencvit hati, lel4ki itu kemudian berseloroh dia tidak mahu janda yang mempunyai gigi rongak sepertinya. Dalam masa yang sama, dia juga sempat menunjukkan keadaan giginya yang sudah tiada itu.

Gelagat spontannya ini turut membuatkan mereka di sekelilingnya ketawa besar sebaik sahaja mendengar pesanan yang dimintanya itu. Bukan itu sahaja, reaksi wajahnya yang serius juga membuatkan ramai yang percaya dengan lakonannya itu.

Di ruangan komen, rata2 warganet turut sama terhibur melihat lakonan spontan dari pak cik itu. Malah ada juga yg berseloroh tidak menyangka janda juga boleh dibeli di Shopee tersebut.

“Amboi pak cik, gigi bikin dulu…”

“Haih risau lah pak cik ni…”

“Satu je ke nak order. Beli lah dua kalau free shipping.”

“Kalau yang gigi penuh kena pre order cik boleh ke…”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!