[VIDE0] Bagai Bul4n Jatuh Ke Riba, Lelaki ‘Sy0k’ Dapat Kahwin Dua Gadis D4lam Satu Majlis,,,

Berbicara s0al j0doh, rezeki, d4n ajal s3muanya telah ditentukan oleh Allah S.W.T. sejak kita berada di dalam kandungan ibu lagi. Sebagai hambaNya kita perlu akur dan menerima dengan hati yang terbuka.

Seperti satu video yang tular di Indonesia, meraih perhatian ramai memaparkan seorang lelaki yang selamat disatukan bersama dua wanita dalam satu majlis. Tahniah!

Kahwin 2 sekali gus

Tangkap layar video

Rakaman video pendek yg dik0ngsi oleh Biru Rina di laman Instagram, memaparkan pengantin lelaki bersama 2 cal0n pilihan hatinya sedang bersiap sedia untuk disatukan sebagai raja sehari. Difahamkan majlis tersebut diadakan sec4ra sed3rhana dan berlangsung Isnin yang lalu di Kuto Lombok, Indonesia.

Pengantin lelaki itu ‘segak’ meng3nakan blazer berwarna hitam dipadankan bersama kemeja dan seluar berwarna putih manakala kedua2 pengantin wanita memakai baju warna yang sama dengan pengantin lelaki.

Semoga Sakinah Mawaddah Wa Rahmah Amiin. Majlis pernikahan di Kuta Lombok semalam viral kerana berkahwin dengan dua wanita pada masa yang sama.

Lapor media tempatan, perkahwinan ‘serentak’ itu secara tidak langsung membuatkan video itu viral dan meraih pelbagai respon daripada warganet. Bagaimanapun, pihak media masih belum dapat info lanjut berhubung majlis perkahwinan itu.

Video penuh:

Sumber: Biru Rina & Nasional

SUMBER:ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

 

About admin

Check Also

Lelaki Jadi Hero, Baantu Waanita Lahirkan Bayi Dalam Kereeta Di Depan Kuil Pagi Tadi

Seorang wanita telah selamat melahirkan bayi perempuannya di dalam kereta yang ketika itu berada tidak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!