[Vide0] ”Bila Hat1 D4h Hitam..” Wanita Buntu, Ulat ‘Misteri’ Kerap Muncul Depan Pintu Rumah

Benda misteri atau syirik ini dikaitkan dengan gangguan mistik sememangnya berlaku dalam kalangan masyarak4t. ‘Ser4ngan’ yang tak dapat dil1hat s3cara mata kasar ini ternyata membimbangkan kerana boleh mendat4ngkan kemud4ratan kep4da kit4.

Sepert1 perk0ngsian ole3h seorang wanita mengenai kejadian aneh yang didakwa kerap berlaku di rumahnya. Ulat ‘mister1’ dikatakan selalu muncul di depan pintu rumah walaupun dia sudah membersihkannya bervlang kali.

Jelas wanita in1, d1a tid4k meletakkan apa-apa sampah di bahagian luar rumah dan sentiasa menjaga kebersihan. M4lah, kawasan halaman telah diperiksa sebaik mungkin untuk mencari ‘punca’ kedatangan ul4t2 berkenaan tetapi menemui jalan buntu.

Video yang dik0ngsikan di akaun Tiktok @puanmazuen ini telah meraih lebih 700 ribu tontonan dan dibanjiri deng4n r1buan komen oleh warganet.

”Aku maafkan sesiapa sahaja yang buat hal ni..”

”Bila hati sudah hitam..”
Sebelum ini, dia juga telah memuat naik video yang menunjukkan ulat yang sangat banyak telah dijumpai di depan rumahnya hampir beberapa kali.

Di ruangan komen, ramai warganet menasihati agar dia melakukan ikhtiar dengan berubat dengan pakar perubatan Islam kerana kejadian tersebut mungkin berkait dengan ilmu mistik dan sihir.

“Rumah ini kena bersihkan dengan cara Islam…”

“Ada buat perubatan Islam. Memang ada sedikit sihir.”

“Ada sesuatu… cari ustaz untuk ikhtiar”

“Memang ada yang hantar ni puan. Eloklah cari ustaz agar tak jadi lagi teruk…”

SUMBER:Tiktok @puanmazuen I siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] “Laju beetul!”, Cubaan ‘Lari Rumah’ Budak Kecik Ni Buat Ramai Terhibur

Korang yang ada adik ke anaak kecik atau anaak buah tu mesti dah biasa kan …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!