Jika Sajat G4gal Bayar Penghakiman, N0t1s BanKrap Dari Mahmakah Tinggi

MahKamah Tinggi Shah Alam membenarkan not!s ʙᴀɴᴋʀᴀᴘ terHadap Muhammad Sajjad bin Kamaruz Zaman diserahkan secara penyampaian gaNti menerusi not!s ikLan dan penampalan berikvtan kegᴀgᴀlan usahawan itu membayar penghakiman sebanyak RM200K kepada bekas st0kis utama beliau iaitu OWA Resources sePerti yang diputuSkan Mahkamah RAyuan April lalu.

Berikvt enam Fakta pent1ng dari siaran akhbar yang di edarkan oleh firma pengvrusan kriSis SAIFUL RIDZUAN PUBLIC RELATIONS AND COMMUNICATIONS.

Nurwati, PenGasas 0WA Resources yang meruPakan bekas st0kis pr0duk bengKung dan girdle Muhammad Sajjad bin kamaruz Zaman memakLumkan yang kriSis undAng-undAng dan perniagaan terSebut menjadi penGajaran kepada syarikatnya agar leb!h berhati-hAti dalam mem!lih rakan perniagaan pada masa hadapan.

Beliau jugaakan memastikan untvk melakukan pemeriksaᴀn wajar (due diligence) menerusi peguam korPorat yang telah dilant1k sebelvm menjalankan sebarang kerjaSama perniagaan dengan mana-mana pIhak selepas ini.

Pihak Metro Online tidak bertangGungjawab terhadap komen-komen yang diutarakan menerusi laman soSial ini. Ia adalah pandangan peribadi pem!lik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirqan sidang redaksi kami. Segala riSiko akibat komentar yang disiarkan menjadi tanggvngJawab pemilik akaun itu sendiri.

SUMBER:Metroarticle

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Pemandu Van L4nggar Budak Sekolah Kini Dit4han P0lis

Vir4l di media sosial rakaman video 𝚔𝚊𝚖𝚎𝚛𝚊 𝚕𝚒𝚝𝚊𝚛 𝚝𝚎𝚛𝚝𝚞𝚝𝚞𝚙 (𝙲𝙲𝚃𝚅) memaparkan seorang kanak-kanak perempuan dil4nggar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!