Pener1ma Vaks1n Berp4ka1an Sep3rt1 Hantu Ra1h Perhat1an Rama1…

Sejak kebelakangan ini, semak1n ramai yang hadir menerima suntikan vaksin dengan berpakaian menarik seperti kostum dan sebagainy4. Sama seperti gelagat penerima vaksin ini yang menarik perhatian ramai apabila hadir dengan berpak4ian seperti hantu.

Gelagatnya ini mencuri tumpVan ramai sehinggakan video itu juga tular dikongsikan apabila ia meraih lebih sejuta tontonan setak4t ini. Malah rata-rata netizen turut sama terhibur dengan aksi selamba penerima vaksin ini yang h4d1r dengan pakaian seperti itu.

Di dalam video yang dikongs1kan ini, penerima vaksin itu dilihat tiba di pusat pemberian vaksin dengan berpakaian seperti hantu. S3kali imbas, dia juga kelihatan seperti salah seorang pelakon yang biasa dilihat di dalam filem ser4m.

Ketibaannya di pusat pemb3rian vaksin itu turut menarik perhatian ramai apabila orang ramai mula bersorak sebaik sahaja melihatnya. Individu itu bukan hanya memakai kostum seperti hantu malah dia juga lengkap menggunakan mekap k3san khas bersama-sama rambut palsu.

“Akibat hantu takde job, dek4t tempat vaksin pun dia kacau.”

“Maybe dia tengah shooting k0t, lepas tu lupa hari ni vaksin…”

“Nasib baik pakaian takde rul3s nak pergi vaksin…”

“Akibat PKP lama sangat, ram4i dah jadi perangai pelik-pelik.”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Aku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!