Risteena ‘bal4s d3ndam’, hadiahkan kek lipas kepada Ruhainies

Aktres Risteena ‘memb4las d3ndam’ terh4dap adiknya, Ruhainies dengan menghadiahkan sebiji kek berbentuk lipas sempena ulang tahun kel4hiran ke-29 baru2 ini.

Risteena bertindak sedemikian selepas adiknya yang juga pelakon itu berjaya melakukan ‘prank’ dengan menempah kek berbentuk sama ketika hari jadinya pada tahun lalu.

Menerusi laman Instagram, aktres bervsia 32 t4hun itu memuat naik sebuah video memaparkan aksi kejutan yang dil4kukan oleh mer3ka sekeluarga buat Ruhainies.

“Ruhainies kena prank b1rthday c4ke l1pas jugak kali ni. Sebenarnya dia pun takut gila dengan lipas tapi ada hati nak takutkan orang tahun lepas buat cake lipas. So sekarang kita balas dendam!,” tulisnya.
Video rakaman berdurasi hampir seminit itu kelihatan Ruhainies ditutup matanya, sebelum duduk di hadapan kek tersebut dalam keadaan tertanya-tanya.

Selepas membuka ikatan mata, pelak0n drama Lelaki Lingkungan Cinta itu menjerit ketakutan apabila kek lipas ‘gergasi’ itu selain dihiasi lipas palsu bersaiz kecil.

Rata2 netixen terhibur namun berk0ngsi rasa ‘g3li’ ker4na t1dak sanggvp mer4sa kek berbentuk ‘makhluk’ itu walaupun lazat untuk dinikmati.

Sedap mana pun, tak rela makan!

Kembang tekak…

Kek ni lagi geli daripada Risteena punya!

SUMBER:Instagram Risteena I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!