‘Diperdaya’ BF Hingga Terlanjur & Hamil, Ramai Terkejut Baca Pendedahan Gadis Ini Di Tiktok

Tak dinafik4n, setiap manusia di muka bumi ini tidak dapat lari dari melakukan kesilapan. Begitu juga nasib yang m3nimpa seorang remaja perempuan ini apabila dipercayai telah terlanjur bersama teman lelakinya h1ngga menyebabkan dirinya berbadan dua. Lebih mengejutkan apabila mengetahui remaja ini hamil k3tika dia masih berstatus seorang pelajar sekolah.

Budak sek0lah terlanjur sampai hamil

Kisah itu did3dahkan oleh seorang pelajar tingkatan enam menerusi beberapa video yang dimuat naik di akaun TikT0knya. Dakwa gadis ini, dia hanya mengetahui dirinya hamil selepas hampir tiga bulan tidak period (dat4ng bulan). Bimbang sesuatu perkara berlaku, dia nekad untuk melakukan ujian kehamilan dan keputvsannya menunjukkan double line iaitu positif hamil.

Gadis in1 kemudian dipercayai menghubungi bekas teman lelakinya untuk memaklumkan tentang kehamil4nnya namun jawapan yang diterima sangat mengecewakan. Lelaki ini dipercayai tidak mahu bertanggvngjawab dengan alasan mereka berdua masih bersekolah dan dia belum bersedia untuk pikul tanggungj4wab sebagai seorang bapa.

Awak bu4ng deh anak tu. Kalau awak nak buang, saya boleh tolong awak. Saya tak ready lagi nak jadi ayah. Perj4lanan kita jauh lagi.

Lelaki b3rhenti sekolah, lari dari masalah

Gadis ini jvga mengakui dia sudah cuba banyak cara untuk menggugurkan kandungannya itu namun tidak berh4sil. Dakwanya lagi, dia sering tidak hadir ke sekolah kerana keadaannya tidak mengizinkan. Malah dia jvga pernah dimasukkan ke wad selama seminggu.

Pergi sekol4h, tiba-tiba dapat tahu papa awak dah berhenti sekolah sebab dah dapat kerja. Mungkin sebab dia n4k lari dari masalah kot. Aku tetap meneruskan perjuanganku sebagai seorang pelajar yang berbadan dva tanpa suami.

Tanggal 9 Julai, gadis ini selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Dia mengakui wajah bayi itu saling tak tumpah sep3rti wajah bapanya.

Sementara itv, di ruangan komen, gadis ini mendakwa terlanjur bersama teman lelakinya ketika mereka berdua kelvar untuk ke kedai makan. Namun sebaliknya yang terjadi apabila teman lelakinya itu dipercayai m3mbawanya ke tempat lain dan bukannya pergi ke kedai makan seperti yang dirancang. Bercerita deng4n lebih lanjut, gadis memaklumkan pada awalnya keluarganya agak sukar untuk menerima ber1ta tersebut namun lama-kelamaan mereka cuba menerima keadaan itu.

Video

 

Ajak keluar makan, tapi buat benda lain


SUMBER:Ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!