L3mbv ᴛᴇʀᴘᴇʀᴀɴᴊᴀᴛ ʟɪʜᴀᴛ ʟᴇʟᴀᴋ1 ᴍᴇɴʏᴏʀᴏᴋ, “D3ng4n Aku2 Sekali Jerit”

Seti4p hai w4n mem1liki ke1stimewaan d4n kelebihannya yang tersendiri. Ada spesis yang dipelihara bag4ikan kelvarga sendiri, ada juga sejen1s yang d1t ernak untuk mendatangkan keuntungan. Semuanya bergantung kepada tujuan mengapa sesvatu ha1 wan itu dipelihara.

Namun begitu, baru2 ini satu vid4o yang memaparkan s3ekor l3mbu terperanjat telah mencuri perhatian ramai. Man4 kan t1d4k, kelihatan l3mbu tersebut pada awalnya berjalan seperti biasa. Tiba-tiba ia terperanjat selepas ada se0rang lelak1 yg juga terkejut dengan kehadiran lembu itu.

Apatah lagi reaksi haiwan mel0mpat hingga t3rkejut gara2 kehadiran lelaki tersebut. Berikut adalah rakaman lembu terperanjat lih4t lelaki meny0rok y4ng dik0ngsikan oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @_abangmox in1:

Betul terkejut l3mb u tersebut sampai melompat dan terjatuh! Bukan main sakan orang dalam video ini m3ngenakan lembu itu ya. Apa2 pun perkongsian rakaman l3mb u terperanjat ini telah meraih hampir 5 jut4 t0ntonan dan 400 ribu likes. Rata2 netizen terhibur menyaksikan rakaman ini. Berikut antara reaksi s3lepas menyaksikan rakaman ini di ruangan komen:

“Deng4n aku2 sekali jerit weiii”

“Ya Allah s1an nye lembv tu. Dia pun ikot terkejut”

“Tengok ber4pa kali pun tetap gelak”

“Kesian l3mbv tu…Aku saja tengok banyak kalo..Biar l3mbu tu penat terkejut”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!