Pernah Beritahu Nak Beri RM50k, MK K-Clique Penuhi Niat Jvmp4 Pakcik Hadi

Sejak video seor4ng usahawan dan juga influencer terkenal didakwa biadap dengan seorang warga emas tular, ramai y4ng telah tampil menyuarakan rasa geram melihat video tersebut.

Paling mencvri tumpuan adalah perk0ngsian penyanyi terkenal dari kumpulan K-Clique, iaitu MK K-Clique atau n4ma sebenarnya Muhammad Hairi Amin bin Hamdan di ruangan IG story tempoh hari.

Pernah cak4p nak beri RM50k
D1a yang b3rang menonton video tersebut telah menulis mahu memberi RM50,000 kepada pakcik ters3but s3lepas berasa geram apabila mengetahui yang warga emas berkenaan ditawarkan RM50 ker4na ber4ni ke depan.

M1nta ma4f terkasar bahasa
S3dar ak4n kesilapannya yang terbawa emosi, MK telah memohon maaf selepas itu dan mengakui b3rasa ses4l setelah ditegur dan dinasihati peminatnya mengenai tindakan terburu-buru itu.

D1a juga m3nerima pendapat yang memaklumkan ada cara lain yang lebih baik untuk membantu warga em4s itu d4ri terus menyerang individu yang didakwa berlaku biadap terharap warga emas tersebut.

N4mpak m4cam bapa sendiri

Bertemu dengan Pakcik Hadi
Menerusi aplikasi TikToknya, selebriti tersebut telah datang ke Pusat Transit Gelandangan Kuala Lumpur untuk bertemu sendiri dengan pakcik berkenaan yang dikenali sebagai Pakcik Hadi bagi bertanya khabar dan berborak buat seketika.

Walaupun tidak kedengaran perbualan mereka, namun MK sempt menulis di ruangan kapsyen dengan mendoakan agar Pakcik Hadi sentiasa diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki dalam hidup.

Kita tak tahu perjalanan hidup pakcik ni
Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen di ruangan TikTok penyanyi itu dengan mengakui sebak tiap kali melihat video Pakcik Hadi di media sosial.

Mereka juga turut memuji MK yang sudi menyantuni lelaki tersebut dan memberi contoh yang baik kepada masyarakat terutamanya anak muda.

Mereka tak minta jadi macam tu

Rezeki pakcik Allah hadirkan ramai yang prihatin

Tahniah MK santuni Pakcik Hadi

Terus jadi minat MK

SUMBER:TikTok MK K-Clique I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!