‘Tak Demam Teruk Cuma…’ – Aktres jelita Fazura

KUALA LUMPUR: Aktres jelita, Fazura berk0ngsi tahap kesihatannya kurang baik selepas menerima suntikan vaksin dos pertama namun dia bersyukur t1dak mengalami kesan sampingan yang teruk.

Jelas pelakon filem Manisnya Cinta Di Cappadoccia itu menerusi Instagramnnya, k0ndisi badannya semalam baik-baik saj4.

“Sehari selep4s suntikan, semalam rasa ok saja, biasa-biasa. Kak Long bukan… (selorohnya). Tapi beransur-ansvr mula rasa bisa pada bahagian tangan kanan tempat cucuk itu. Faz minta suntikan sebelah kanan sebab t4ngan kiri ini yang selalu dukung Fatima.

“M4lam tadi sakit kepala, bukan pening biasa tapi migraine. Alhamdulillah tidak demam teruk cuma badan ras4 lemah dan sendi-sendi pun ada rasa bisa sikit,” ujarnya sambil baring manja di paha suami.

Ist3ri kepada pelakon dan penyanyi, Fattah Amin, juga meminta nasihat daripada orang ramai berkenaan pan4dol yang dirasakan sesuai untuknya mengurangkan sakit kepala dan badan.

“F4z makan Panadol Optizorb ini tapi tidak kurang juga migraine dan sakit badan. Bolehkah makan Panadol Extr4? Selepas itu, hari ke berapa boleh minum kopi ya? Macam manalah nak kerja kalau fidak boleh minum kop1, haiyo! Siapa yang sudah menang boleh ke tolong bagi tip dan nasihat?,” tulisnya.

Meninjau ruangan komen, rata-rata peminat yang sudah menerima suntikan vaksin dan lengkap dua dos membanjiri ruangan tersebut dengan pengalaman masing-masing.

SUMBER:utusan
PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai ‘Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah ‘Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!