Wanita P4l1ng Cemburu Di Dunia, Hanya Benarkan Suami Tonton Siaran Haiwan Dan Tumbuhan Sahaja…

Bimbang pasangan cVrang, seorang wanita bernama Debbi Wood pernah memaksa suaminya mengambil ujian pol1graf (ujian pengesan penipuan) dan kerap memeriksa telefon bimbit serta emelnya setiap har1.

Ibu kepada dVa anak, berusia 44 tahun itu dilabelkan sebagai wanita paling kuat cemburu di Britain, malah pernah m3larang Steve, 32, menonton rancangan TV yang menampilkan penyampai TV, Holly Willoughby d4n Anne Robinson, yang disyaki merupakan wanita kegemaran lelaki itu.

“Saya tak n4k dia fikir wanita lain itu menarik. Kalau awak dah ada isteri dan bahagia dengan pasangan, mata awak s3patutnya hanya memandang pasangan sehidup semati sahaja,” katanya.

Sebagai gant1, Debbi memberi suaminya permainan konsol agar dia tidak kebosanan dan mereka kerap menghabisk4n waktu bersama-sama bermain game.

Debbie y4ng didiagnosis dengan gangguan psikiatri dilaporkan menghidap Sindrom Othello, yang menyebabk4n dia percaya pasangannya tidak setia. Debbie juga memasang software penapis keselamat4n dalam komputer bagi memastikan Steve tidak dapat melayari laman lucah.

Menurut p3njelasan pakar, apa yang dilakukan oleh Debbi itu sebenarnya berpunca dari kesan hubungan s3belum ini yang tidak berjalan dengan baik. Selain itu, keadaan Debbi yang mengalami obesiti meny3babkan sindromnya menjadi semakin parah.

BagaimanapVn, Debbi mendedahkan sejak dia mengambil keputusan untuk bekerja sebagai plus-size model awal t4hun ini berkata, suaminya pula menaruh perasaan cemburu terhadapnya.

“Saya mahu membuang gelaran saya sebagai wanita kuat cemburu dan buat pertama kali sepanjang hidup, saya berasa gembira dan semakin yakin (setelah menjadi plus-size model), termasuk lebih mempercayai Steven. Cuma dia sekarang cemburu dengan perhatian yang saya dapat. Tetapi itu membuatkan saya berasa lebih selamat.

Kini, Debbi dikatakan berjaya mengurangkan berat badannya. Namun kesan sampingannya, dia mengalami beberapa masalah kesihatan dari sakit di bahagian punggung hingga masalah diabetis.

SUMBER: Daily Mail

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!