“Mark3t1ng Yang, T3ng4h2 Takde Kerja, Takde Duit, 0rang Pulak buka aib…” -Shuk Sahar

Nam4 pelawak, Shuk Sahar k3mbali m3njadi sebutan selepas seorang wanita dikenali sebag4i Farah Saleh telah memvat naik v1deo menampakkan seorang lelaki tidak berbaju mirip pelawak tersebut di media s0sialnya.

“Sudah2 guna masa silam orang untuk b3ri ugutan”
Selain video, pelbagai pendedahan telah d1buat wanita tersebut sehingga isteri kepada Shuk Sahar mengeluarkan beberapa luah4n di media sosialnya serta mahu hal ini diselesaikan di balai p0lis.

Sedar namanya ‘dipet1k’ lagi, isteri Shuk telah memuat naik IG story di Instagram Shuk sambil bertanya kep4da suaminya apa yang berlaku.

Video Player

“Semua pvn tahu video tu video lama”
Dalam perk0ngsian tersebut, isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera telah meng4jukan soalan kepada suaminya berkaitan video tersebut.

Jadi selebr1ti berkenaan memaklumkan yang video itu merupakan video lama dan memberi amran supaya berhenti menjadikan masa silam orang lain sebagai satu bentuk uguta4n.

“Marketing y4ng, tengah2 tade job, takde duit”
Di akhir IG st0ry Shuk Sahar, isterinya seolah-olah memarahi suaminya yang kerap kali dibelenggu kntroversi. Jadi Shuk menjawab bahawa terpaksa menerima marketing tersebut ker4na tiada pekerjaan dan tiada duit.

Mereka juga4dilihat seakan tidak ada masalah dengan ugutan-ugutan yang berlegar-legar di laman med1a sosial melibatkan mereka berdua.

Wanita yang d1maksudkan juga seakan terus-terusan menyerang pasangan tersebut dan masih lagi m3muat naik pelbagai pendedahan di media sosial miliknya.

SUMBER:Instagram Shuk Sahar

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!