Baru 2 M1nggv Bersalin Diceraikan Suami, Wanita ‘Tertekan’ cuba terjun bangunan

Berpant4ng merupakan tempoh yang sukar bagi si ibu yang baru melahirkan anak memand4ngkan m3reka meng4lami perubahan emosi, fizikal dan dalam masa yang sama perlu menjaga b4yi barv lahir.

Sokongan dari segi m3ntal d4n fizikal daripada suami amat diperlukan pada saat ini agar dapat membantu mer3ka mengharunginya dengan baik.

Namun begitu, berbeza pul4 dengan kisah seorang wanita ini yang mengalami gangguan emosi sehingga nekad untvk menamatkan nyawanya dengan cara terjun dari bangunan rumahny4.

Emosi terg4nggv gara2 suami

Mujurlah t1ndakannya ingin terjun bangunan itu sempat dihalang oleh jiran tetangga sebelum pih4k bomba datang bagi menenangkan keadaan.

Apabila disiasat mengapa dia bertindak sedemikian, wanita itu bercerita dia dijatuhkan talak oleh suaminya sendiri biarpun baru sahaja melahirkan anak ketiga secara pembedahan caesarean pada 2 minggu lalu.

Suami lari & bawa anak sulung

Bukan setakat itu sahaja, si suami juga tergamak lari meninggalkannya dan membawa anak sulung mereka sambil menaiki kereta milik wanita itu.

Perkongsian video oleh pengguna TikTok @sufri_jamaluddin ini telah meraih perhatian ramai dan sehingga kini mencatat lebih 400,000 tontonan.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa simpati terhadap nasib malang wanita terbabit dan mereka berharap agar ahli keluarga atau jiran boleh menjaga serta mengawasinya.

Tak boleh tinggalkan dia sendirian

Harap ada yang datang membantu

Isterimu pernah bertarung nyawa lahirkan anak

Orang bersalin emosi tak kuat

Berilah hukuman setimpal buat lelaki macam ni

SUMBER:TikTok @sufri_jamaluddin I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!