Mal4ng Bvat Lelaki Ini D1 Malam Pertama, ‘Ist3r1’ Y4ng Dia Kahwini Rupanya Seorang Lelaki

Nasib malang boleh datang d4lam pelb4gai bentuk dan rupa. Seperti lelaki di Indonesia ini, nasib malangnya hadir ap4bila rahs1a agung yang selama ini dia tidak ketahuai akhirnya terbongkar di malam p3rt4ma.

Nasib yang menimpa lelaki yg bern4ma MUH, berumur 31 tahun itu tidak secantik yang dia bayangkan. Kekasih yang d1a k4hw1ni, MIT, berumur 25 tahun dilaporkan enggan menjalinkan hubungan asmar4 d4n rup4nya adalah seorang lelaki.

MUH adalah lelaki dari Kedir1, L0mb0k Barat, Nusa Tenggara Barat. Dia merasa ditipu setelah mengetahui identiti ‘ist3ri’ y4ng d1nikahinya pada hari Khamis, 2 Jun lalu.

Perkahwinan mereka dilangsvngkan s3cara s3derhana. Hanya dihadiri oleh sebilangan kecil tetamu dan pemimpin agama.

MUH mula mengetahui rahs1a agvng ini ketik4 dia mahu melakukan hubungan asmara pada malam pertama setel4h mer3ka disahkan b3rkahwin. Keinginan MUH ditolak pada mulanya oleh ‘ister1nya’ d3ngan alasan ha1d.

“Malam berikutnya, MIT t3rus m3minta percer4ian tanpa alasan yang jelas dari MUH. Kecurigaan dia akhirnya terjawab s3telah mend4pat tahu mengenai identiti sebenar MIT,” kata Polis Kasat Reskrim Lob4r, AKP Dhafiq Siddiq kepada media.

Tidak percaya pada mulanya, MUH m3ndapatk4n maklumat lebih terperinci mengenai ‘wanita’ yang dia kahwini itu. Dan ternyata bah4wa ‘isterinya’ itu adalah sebenarnya lelaki.

MUH, yang merasa ditipu, kemudian melapork4n kejadian terbabit kepada pihak Polis Kediri. Kes itu kemudiannya diserahkan kepad4 pihak Polis Lombok Barat. MUH mengaku mula berkenalan dengan MIT melalu1 media sosial.

“Kedua-duanya bercinta setelah berkenalan mel4lui media sosial sehingga berakhir dengan perkahwinan,” kata Dhafiq Siddiq.

SUMBER:Thevocket

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..

Sebagai pemilik laman web ini.kami berhak untuk mengolah atau memadam mana-mana komen yg meninggalkan kesan buruk,komen yang berunsur spam,berunsur lucah,komen yang menganggu sensitiviti perkauman dan berunsur politik yang mengundang kemarahan hati pembaca.

Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

SUMBER:Petra Press

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!