Yakin Peny3b4ran Wabak Sekadar Mitos, Seorang Pemuda Maut Selepas Hadiri Parti COVID-19

Di saat jumlah kes C0VID-19 menc3cah 13 juta dimana hampir 600k mangsa meninggal dunia, masih terdapat l4gi individu yang masih belum percaya deng4n kehadiran wabak merbahaya ini s3 kaligus turut menjadi mangsa. Ironinya, situasi in1 berlaku di Amerika Syarikat sel4 ku negara dengan kes C0VID-19 tertinggi di duni4.

Semuanya bermula apabila s3 orang pemuda berusia 30 tahun yang bebas daripada jangkitan C0VID-19 telah m3 nyertai parti COVID-19. Berdasarkan laporan, parti ini dinamakan atas nama penyak1t disebabkan pengajur parti ini disahkan menghidap wabak C0VID-19.

Difahamkan pemilihan pemuda ini untuk menyertai parti ini disebabkan keyakinan beliau dimana penyebaran wabak COVID-19 ini hanyalah sekadar mitos meskipun sudah meragut 135,000 nyawa rakyat di Amerika Syarikat setakat ini. Selain itu, beliau turut yakin dirinya yang masih muda pastinya dapat melawan wabak ini dengan mudah.

Walau bagaimanapun, antibodi beliau nampaknya tidak setinggi keyakinannya apabila beliau dilaporkan terpaksa dibawa ke hospital selepas menghadiri parti COVID-19 ini selepas kandungan oksigen di dalam badan semakin berkurangan sekaligus membuatkan badan beliau semakin lemah.

Difahamkan mangsa sempat sempat memaklumkan kepada jururawat terdekat dengan pengakuan beliau baru sedar beliau telah melakukan kesilapan. Siapa sangka pengakuan ini menjadi saksi sebelum beliau disahkan meninggal dunia.

SUMBER:TheVocket

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai ‘Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah ‘Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!