Ingatkan Wolv3rine, Rup4nya Norman Hakim tayang badan jadi Wolverine Malaysia..

PETALING JAYA : Aktif membina bad4n dengan mengamalkan pemakanan sihat selama tiga bulan dan melakukan rut1n senaman penuh komitmen, pelakon, Norman Hakim ‘belanja’ gambar berotot untvk pengikut di Instagram.

Melewati usia 45 tahun, Norman m3mbuatkan ramai kagum melihat tubuh kekarnya sambil menggayakan baju tanpa l3ngan berwarna putih. Malah, ada juga yang melihat penampilannya itu seakan-akan k4rakter Wolverine.

“Saya berkongsi perjalanan diet d4n ‘cheat day’ saya. Beberapa makanan dan hidangan yang saya tidak dapat makan ker4na mengamalkan diet penuh disiplin.

“Boleh dikatakan semua yang ber4da dalam senarai berjaya saya dapat kecuali durian. Tidak sempat hendak beli atau pesan kerana sudah pukul 10 malam.

“T1dak mengapa kerana durian akan dibawa ke senarai untuk dimakan pada masa akan d4tang. Alhamdulillah…Syukur nikmat terima kasih Allah untuk rezeki hari ini,” kongsi Norman.

T1dak dinafikan ramai pengikut dalam Instagram meninggalkan komen mengagumi t4hap disiplin suami Memey Suhaiza itu menjaga bentuk badannya supaya kekal berotot dan tegap.

Malah, ramai juga anak muda yang ingin menjadikan Norman yang juga bapa kepada enam orang cahaya mata sebagai inspirasi. Biarpun sudah berusia namun dia menitik beratkan faktor kesihatan.

SUMBER:press petra

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!