Kontrak pelakon sensasi, Zarina Anjoulie Lavocah, 33, bersama firma perhubungan awam, Saiful Ridzuan Public Rel4tions And Communications tamat secara

KUALA LUMPUR: Kontrak pelakon sensasi, Zarina Anjoulie Lavocah, 33, bersama firma perhubungan awam, Saiful Ridzuan Public Rel4tions And Communications tamat secara rasmi sejak bulan lalv.

Pengvmuman dibuat oleh Ketua Pegawai Eksekutif, Saiful Ridzuan Public Relations And Communications, Saiful Ridzuan menerusi kenyataan media yang diedarkan, hari ini.

Saiful berkata, firma itu berjaya menyeles4ikan tugasan dengan sempurna sepanjang setahvn dilantik sebagai pakar krisis.

“Kam1 ingin memaklumkan perjanjian kontrak 4ntara firma kami dengan pelakon, usahawan dan s3lebriti media sosial itu sudah tamat selepas segala urusan berjaya disempvrnakan serta diselesaikan.

“Zarina tidak lagi diwakili firma Saiful Ridzuan, sejak bulan lalu. Berikutan penam4tan kontrak ini, barisan konsultan t1ndak balas krisis firma kami tidak akan menjaw4b soalan media massa mengenai kris1s berkaitan dengan Zarina.

“Firma kami dilantik Zarina untuk memberik4n sokongan komunikasi krisis jangka masa setahun berhubung tindakan saman sivil dik3 nakan terhadap Amyza Aznan, Emelda Rosmila dan Fara Mendoza,” kata Saiful Ridzuan.

Saiful Ridzuan mengesahkan kontrak firma perhubungan awamnya tamat selepas setahun menyempurnakan tugas.
Katanya, firmanya bertanggungjawab membantu dari segi strategi keseluruhan dalam melindungi dan memulihkan reputasi pelakon yang pernah membintangi drama Anak Pontianak itu sebagai pakar perunding krisis yang dilantik.

“Selain itu, kami juga memastikan kelancaran ekonominya tidak terjejas disebabkan krisis dan ancaman reputasi yang dihadapi,” katanya.

Pada tahun lalu, Zarina menuntut permohonan maaf dan wang pampasan sebanyak RM4 juta daripada pelakon, Emelda dan Amyza yang didakwa menjatuhkan reptuasinya menerusi aplikasi Telegram dalam kumpulan Bantuan COVID Seni 2020 yang mempunyai 819 ahli.

Zarina juga mengemukakan saman terhadap selebriti media sosial, Fara Mendoza berkaitan isu fitnah.

SUMBER:BeritaHarian

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!