Nama Dip3tlk Netizen, Tauke Jambu Nafi Ditangkap P0lis Kes ‘Bapa Ayam’…

Pelawak Tauke Jambu men4fikan dirinya dit4han polis berhubung kes pemerdagangan orang bagi tujuan eksploitasi s3ks di sebuah h0tel di Kuala Pilah, kelmarin.

Menurut laporan Harian Metro, Tauke 4tau n4ma sebenarnya Zamratul Amri Zakaria berkata, dia langsung tiada kaitan dengan jen4yah t3rsebut sebaliknya berada di rumah ketika ini.

“Saya tidak terbabit dalam apa-apa k3giat4n seperti itu. Gilalah siapa yang petik nama saya itu. Saya ada saja di rumah d1 Buk1t Jalil ini.
“Saya berada dalam keadaan baik dan t1d4k ada apa yang perlu dirisaukan. Biarlah apa orang nak cakap, tapi tak eloklah ka1tk4n saya dengan isu sedemikian,” kata pelawak berusia 45 tahun itv.

Walaupun namanya tib42 ‘dipetik’ netizen, pelakon filem Abang Long Fadil itu tidak marah selain mengangg4p ia sesuatu yang lucu.

“Rasa kelakar pula b1la nama saya dikaitkan dalam perkara ini. Saya tiada hak untuk menutup mulut or4ng. Masing-masing ada hak bersuara.
“Kalau Agong pun 0rang boleh pertikaikan, apatah lagi saya ini. Jangan risau saya berada dalam kead4an yang baik disamping isteri saya sekarang ini,” ujarnya.

SUMBER:Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!