[VIDE0] Kant0l Cvrang Dgn Isteri Di PPV, Su4mi & Sk4ndal Dibaling Kerusi..Ambik

Siapa sangka janji temu svntikan vaksin menjadi asbab seorang suami kantoi dengan kecurangannya terhadap ist3ri. Itulah yang berlaku baru-baru ini di mana seorang wanita mendapati suaminya curang s3lepas melihat sendiri tindak tanduknya di depan mata.

Menurut laporan, wanita ters3but dijadualkan menerima vaksin pada hari tersebut namun suaminya berkata dia tidak d4pat menghantar ke tempat vaksin kerana ada urusan lain. Wanita itu kemudian mengajak 4diknya untuk menemaninya mengambil suntikan vaksin Covid-19 di pusat pemberian vaksin yg telah ditetapkan.

Alangkah terkejutnya wanita itv apabila setibanya di sana, dia ternampak suaminya juga berada di situ menemani perempvan lain untuk mendapatkan vaksin. Menurut akaun Instagram @peristiwa_sekitar_k1ta (caption telah di edit semula) yang memuat naik video ketika kejadian, disebabkan kantoi bersama skandalnya, si suami telah diserang oleh isteri dan adik iparnya.

Romantika Covid-19, seorang suami mengatakan tidak boleh menghantar isterinya mengambil vaksin pada hari yang sudah ditentukan.”

Eh di tempat vaksin itu ternyata sang suami datang bersama ‘yang muda’ lalu terjadilah perang.”

Melalui video itu, lelaki tersebut dilihat melindungi wanita terbabit dengan menjauhkannya daripada isteri dan adik iparnya beberapa kali ketika dilemparkan kerusi. Petugas kesihatan di pusat vaksin tersebut hanya melihat tempat itu bertukar menjadi ‘medan perang’ dalam keadaan terpinga-pinga.

Menurut Yahoo News, beberapa individu yang sedang menunggu giliran untuk divaksin hanya menonton insiden terbabit dan tiada pihak yang cuba berusaha meleraikan pergaduhan itu.

Tidak dinyatakan di mana lokasi sebenar kejadian tersebut namun video itu kini viral di media sosial dan telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang menonton. Ada yang berpendapat kejadian tersebut sudah seperti dalam drama dan segelintir netizen berseloroh dengan berkata tidak pasal-pasal kerusi menjadi mangsa balingan.

SUMBER:Lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!