[VIDEO] W4n1ta Simbah Minyak Panas Dekat Suami Selepas Disuruh Goreng Ikan

Gara2 disuruh mengg0reng 1kan seorang wanita berusia 40 tahun di Nusa Tenggara Barat, Indonesia bertindak d1 ‘luar k4walan’ dengan menyimbah minyak panas kepada suaminya dikenali sebagai 4nwar berusia 50 tahun. Kej4dian tersebut berlaku Sabtu (31/7/2021) yang lalu, sek1tar jam 4.30 petang di rumah mereka.

Isteri siram minyak panas

Menerusi laporan yang dipetik daripada Kompas, mangsa dipercayai ‘disiram’ minyak panas oleh isterinya ketika sedang baring dan menunggu ikan yang dimintanya. Susulan daripada itu, wajah dan seluruh badan mangsa melecur akibat tindakan si isteri. Ujar Ketua Polis Madapangga Iptu Ruslan, menerusi maklumat yang diberikan anak kandung mangsa, pada mulanya Anwar meminta isterinya untuk menggoreng ikan dan isterinya bergegas ke dapur bagi memenuhi kehendak suaminya.

Tidak lama kemudian, si isteri secara tiba-tiba datang dan menghampiri suaminya sambil membawa kuali yang berisi minyak panas sebelum bertindak mencurah minyak panas tersebut kepada badan mangsa.

Punca kejadian adalah kerana mangsa meminta isterinya untuk menggoreng ikan. Semasa mangsa sedang berbaring, si isteri secara tiba-tiba mencurah minyak panas kepada suaminya sendiri.

Sudah ditahan polis

Susulan daripada itu, suspek sudah pun ditahan oleh pihak polis susulan laporan yang dibuat oleh keluarga suaminya itu. Kini, pihak polis masih menyiasat motif sebenar mengapa wanita itu berbuat demikian kepada suaminya sendiri.

Tidak lama setelah menerima laporan, pihak polis ke tempat kejadian bagi menyelamatkan mangsa. Mereka kemudian dibawa ke Ibu Pejabat Polis Bima bagi membantu siasatan.

SUMBER:Biru Rina & Kompas I ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
Jangan ketinggalan juga untuk mengikuti kisah-kisah menarik yang kami kongsikan di bawah.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!