[VIDE0] Wan1ta Cemas Pvkvl 12 Tengah Malam Dengar Jiran Menjerit, Menangis ‘You’re Hurting Me’

Seorang wanita yg d1kenali d3ngan nama Jieha Nazzihah berkongsi detik cemas apabila terdengar pergaduhan yg berlaku di rumah jirannya sekitar jam 12 tengah malam. Vide0 yg dikongsikan oleh Jieha di TikTok telah mendapat pelbagai reaksi daripada netiz3n yg tertanya-tanya apakah sebenarnya yang berlaku di rumah tersebvt.

Jerit macam rambut kena tar1k

M3nurut Jieha, pada awalnya dia melihat pintu rumah jirannya itu terbuka sebelum terd3ngar seorang wanita menjerit kesakitan seolah seperti rambut atau tangannya ditar1k dengan begitu kuat. Jelas wanita ini lagi, dia tidak tahu apakah punca perg4duhan tersebut kerana percakapan mereka kurang jelas. Tetapi berdasarkan video itu, k3dengaran bunyi yang sangat kuat seperti ada barang terjatuh atau dicampak ke lanta1.

Kejad1an itu terjadi pukul 12 pagi sebab i dengar orang buka pintu lepas tu jerit macam rambut kena tar1k atau tangan dia kena tarik then dalam 20 minit macam tu diorang senyap. So saya tak fikir sangat lah maybe dah okay. Then tiba-tiba dalam pukul 2 pagi macam tu di0rang bercakar balik. Pagi-pagi i dengar jiran i keluar then macam tengah tarik luggage keluar dari rumah.

Bimbang dengan situasi itu, wanita ini kemudian melaporkan kepada pengawal keselamatan untuk tindakan lanjut. Me
njengah ke ruangan komen, ramai netizen mempersoalkan mengapa Jieha tidak melaporkan kepada pihak polis berhubung kejadian itu. Menurut Jieha, kebiasaannya jika pengawal keselamatan tidak mampu untuk mengawal situasi tersebut barulah mereka akan melaporkan kepada pihak polis. Jieha yang enggan mengulas lebih lanjut berhubung isu itu berharap agar tiada perkara buruk yang berlaku.

Pukul 12 tengah malam bergaduh

Dengar jiran tarik luggage

Dah report dekat security


SUMBER:Ohbulan I Jieha Nazzihah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Aku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!