Seorang Pelaj4r Menc4ri Line Internet, M4ut Dilanggar Lari Oleh…

Seorang pelajar perempuan maut manakala r4kannya cedera ringan selepas motosikal mereka dilanggar lari oleh sebuah kenderaan yg belum dikenal pasti.

Ketika kejadian kedua-dua pelajar terbabit s3dang mencari liputan internet di Jalan Julau-Nanga Entabai di Sarikei dekat Sibu s3malam.

Ketua P0lis Daerah Julau DSP Andam @ Sulin Brayun berkata dalam kejadian pada kira-kir4 jam 9 malam itu, Kemalia Fran George, 17, sedang membonceng motosikal yang ditvnggangi rakan lelakinya Feisyia Erwin Jeffery, 20.

“Semas4 kejadian, motosikal dinaiki kedua-dua mangsa dikatakan bergerak lurus menujv ke sebuah kawasan tapak perumahan baru untuk mencari liputan internet, (sebelvm) motosikal itu dilanggar dari belakang oleh sebuah kenderaan,” katanya dalam keny4taan hari ini.

Menurut Adam mangsa disahkan meninggal dunia oleh pegawai perubatan di Klinik Kesihatan Julau, sementara jenis dan nombor pendaftaran kenderaan yang melanggar mereka masih belum dapat dikenal pasti.

Katanya, mayat mangsa dibawa ke Hospital Sarikei untuk tindakan lanjut dan kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkuktan Jalan 1987.

SUMBER:Bernama

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!