Jangan Ked3kvt Kalau Nak Ist3r1 K0rang Nampak Cvn – Pada Semua Suami2 diluar sana ikut langkah2 ini

Rumahtangga aku tiada masalah. Aku sayang sangat anak bini aku semua. Just nak luah perasaan. duduk di Kelantan. Kahwin dah dekat 4 tahun. Bini aku ini, dari awal kahwin, sampai sekarang maintain jaga penampilan. Memang aku bangga pegang tangan dia bila berjalan. Kat rumah pun sama je, dia berdandan bersolek macam nak keluar dating jugak. Masalahnya, aku naik meluat dengan pandangan lelaki lain kat dia. Especially kawan2 aku sendiri. Aku bukan cemburu buta. Sebagai lelaki, aku nampak pandangan mata diorang kat bini aku. Memang nampak sangat berminat.

Bini aku bukanlah cantik macam Miss Universe ke apa. Tapi di mata aku of course lah macam bidadari. Nak kata seksi, memang taklah. Pakaian dia mmg wajib labuh and longgar. Haritu aku selalu bawak family aku beli barang kat pasaraya, jumpa lak member aku ni. Dia pun tengah shopping barang dapur. Masa tu aku nampak bini dia. Patut la dia dok menggatal kat luar, bini dia dah macam makcik2 aku tengok.

Bukan aku nak hina ke apa, korang cuba bayangkan, bini dia slumber jalan2 dengan kain sarung batik. Tudung pun just lepas gitu je.

Memang nampak selekeh sangat. Member aku ni ajak minum, so aku suruh je orang perempuan shopping. Masa tu dia tanya macam mana nak bagi bini dia lawa balik.

1. Kalau Nak Bini Korang Cun, Jangan Kedekut!

Beli lah produk kecantikan untvk diorang. Contohnya, hari tu wife aku mengadu perut dia dah buncit. Aku belikan lah l0tion kurus. Bagi dia sapu. Macam mana aku tahu produk-produk perempuan ni. W0i… korang main Facebook, dok like gambar aweks pandai lak. Apa salah kau search pr0duk untuk bini korang.

Lagi satu, takde rahsia between kit0rang. So aku tahu je password akaun Lazada, Zalora, Qoo10 dan banyak lg web wife aku sh0pping. So aku rajin chek wishlist dia. Dari situ aku tahu lah apa benda barang dia n4k. Tak kira lah alat solek ke, pakaian ke, pape je lah.

2. Bagi Dia Masa Untuk Rehat, Raw4t Dan Belai Diri

Hari aku off, wife aku pun dapat cutl. Tak payah masak, tak payah kemas rumah, tak payah jaga anak. Semua aku settle. S0 dia boleh tepek segala mak nenek benda kat muka or b0dy.

3. Time N4k Keluar, Give Time Diorang Bersiap

Kau ingat s3nang ke nak lukis-lukis kat muka tu. Minimum setengah jam kot. Sambil kau tunggu bini korang bersiap, better kau uruskan anak-anak. Pakaikan baju ke apa. Kalau korang dok dalam kereta tekan hon, memang takdenya bini korang nak melawa. Lastly… Pesanan aku kat para isteri sekalian, jagalah penampilan korang. Jangan biar laki korang dok jamu mata kat luar

Sumber : KRT

About admin

Check Also

Cepatnya kau pergi..” – Rakan sebak, rider Foodpanda maut tak sempat elak kereta

Hampir saban minggu kita mendengar khabar duka mengenai penghantar makanan yang mencari rezeki t4npa mengira …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!