Siti Sarah D4h Dit1dvrkan, Sedang Menjalani Pembedahan Keluarkan Bayi

Berhubung keadaan Siti Sarah yang sedang dirawat di unit rawatan rapi (ICU), pengurusnya Nana Mohamad Rom memaklumkan penyanyi itu sudah ‘ditidurkan’ dalam rawatan intubasi.

Memetik laporan Harian Metro, majlis bacaan Yassin juga diadakan tengah hari ini yang dipimpin oleh Imam Muda Asyraf sebagai salah satu cara mendoakan kesejahteraan penyanyi tersebut.

“Sarah dah ditidurkan. Minta tolong doakan dia.
“Ini adalah inisiatif kami sebagai rakan-rakan untuk pinjamkan kekuatan kepada Sarah dan juga bayi di dalam kandungannya. InsyaAllah, Allah akan mendengar rintihan dan permintaan kita,” kata Nana.
Meninjau ke laman Instagram Indigital Music, majlis bacaan Yassin tersebut selesai diadakan oleh ahli keluarga dan kenalan rapat secara dalam talian.

“Terima kasih buat semua yang sudi meluangkan masa menyertai bacaan yassin untuk kesejahteraan @sitisarahraissuddin. Memang berat ujian yang perlu dihadapi oleh @shuibsepahtu sekeluarga.
“Sebaik sahaja tamat bacaan Yassin, doktor memaklumkan yang paras oksigen Sarah semakin baik dan akan melakukan pembedahan mengeluarkan bayi dalam kandungan pukul 2 petang nanti,” tulis posting tersebut.
Terdahulu, Siti Sarah yang sedang sarat hamil lapan bulan dikejarkan ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) selepas tahap oksigen tidak stabil.

Difahamkan, penyanyi lagu Kesetiaan itu sepatutnya memotong gelang kuarantin kelmarin namun mengalami batuk dan tidak selesa.

SUMBER: Harian Metro (Ridzuan Abdul Rahman) , Instagram Indigital Music I ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!