Siti Sarah Sel4m4t Bersalin Anak Lelaki..Mohon Tidak Henti Berdoa

Belum sed4rkan diri

Berita itv dikongsikan oleh pengurusnya iaitu Nana Mohammad Rom menerusi kiriman mesej yang dih4ntar di WhatsApp, sebentar tadi.

Bagaiman4pun, kata Nana, Sarah masih belum sedarkan diri sehingga sekarang.

Untuk m4kluman Siti Sarah Raissuddin telah selamat melahirkan bayi lelaki kira-kira pukul 5 p3tang tadi. Walau bagaimanapun keadaan Sarah masih belum sedar.

Mohon t4k henti doa

Justerv, Nana memohon agar rakyat Malaysia terus mendoakan kesejahteraan Sarah dan anak lelak1nya.

Mohon d0a semua untuk dipermudahkan segala urusan.

Sekit4r jam 12 tengahari, Sarah ditidurkan selepas dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) H0spital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), awal pagi tadi.

Berikvtan itu, sebagai alternatif bagi mendoakan kesejahteraannya, majlis bacaan Yassin diadak4n yang dipimpin oleh Imam Muda Asyraf.

Selep4s usai bacaan Yassin, doktor memaklumkan paras oksigen Sarah semakin baik dan merek4 akan melakukan pembedahan mengeluarkan bayi dalam kandungan pada pukul 2 petang.

Sebelum ini, dilaporkan penyanyi lagu Kesetiaan yang kini sarat hamil lapan bulan dikejarkan ke hospital sama berikutan tahap oksigen yang semakin menurun, kelmarin.

Difahamkan, Sarah sepatutnya memotong gelang kuarantin, kelmarin, namun mengalami batuk sebelum dibawa ke hospital menaiki ambulan kira-kira pukul 6.30 petang.

Sarah sekeluarga disahkan positif Covid-19 sejak 25 Julai lalu selepas mereka menjalani ujian saringan apabila pembantu rumah disahkan positif wabak itu.

Sarah dan pelawak Shuib berkahwin pada 2011 dan mendapat tiga cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6.

Sumber: Instagram @shuibsepahtu

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!