Ank2 Sangat ʀɪɴᴅᴜ ᴅᴇɴɢᴀɴ ᴀʀᴡʜ ꜱɪᴛɪ ꜱᴀʀᴀʜ “Ibu Ada Ni Dekat Rumah, Kita Tak Nampak?”

Anak mana yang tak rindu setelah 1bu disahkan sudah tiada lagi di dunia ini, sudah pergi buat selamanya. Apat4h lagi anak yang masih kecil dan bergantung harap kepada kasih ibu.

Tak dapat digambarkan perasa4n anak2 Shuib setelah baru mengetahui berita bahawa ibunya Siti Sarah, sud4hpun meninggaI dnia dan tak akan berjumpa lagi di dunia ini.

Shuib ada muatnaik video anak2nya yang sedang sedih dan amat merindui ibunya itu.

“Memang ibu ada di rumah ni, namun kita tak boleh nak nampak. Tapi, Talita rindu d1a.” Itu luahan dari anak kedua mereka Dzahira Talita Zahra, yang berumvr 8 tahun.

Vide0 berken4an menunjukkan Shuib dan anak-anak baru saja selesai mengerjakan solat isyak dan kemudian mengalirkan air mata bersama-sama.

Shuib berkat4, selagi dia ada, dia akan jaga anak-anak dengan sehabis baik.

“Jangan sedih2 ye anak2. D4ddy ada ni. Selagi daddy hidup, daddy akan pastikan anak daddy semua n1 akan jadi anak2 yang hebat belaka. Akan jadi anak yang soleh dan solehah.”

Kelihatan juga anak sulung, Uwais Alqarni yg berumur 10 tahun turut mengalirkan air mata.

Ini komen Shuib kepada anak sulungnya itu: “Macam Uwais ni macam muka ibu. Daddy kalau rindu ibu, akan tengok wajah Uwais.”

Memang ramai yang berkata bahawa wajah anak sulungnya itu memang mirip dengan wajah arwh Siti Sarah. Selain Uqais dan Talita, anak ketiha iaitu Ariq Martin dilihat hanya tenang saja.

Siti Sarah dan Shuib telah menerima kehadiran baby bongsu yang diberi nama Ayash Affan yang dilahiran oleh arwh secara pembe’dahan hari Jumaat lalu.

Ayash Affan yang belum cukup bulan kini dalam pemantauan di hospital dan dikhabarkan dalam keadaan baik serta stabil.

Semalam, negara dikejutkan dengan berita peme’rgian Allahyarham Siti Sarah selepas lima hari berta’rung nya’wa mela’wan Covid-19 di PPUKM.

Siti Sarah Raissuddin, 37, dikejarkan ke hospital berkenaan sejak Rabu selepas tahap oksigen dalam tubuhnya menurun dan diti’durkan sebelum melahirkan Ayash secara pembe’dahan pada pukul 4 petang Jumaat lalu.

Jnazah Allahyarham selamat dikeb’umikan selepas waktu Zuhur, sekitar pukul 1.38 tengah hari di Tanah Perku’buran Islam Kampung Sungai Pusu, Gombak, semalam.

SUMBER:Klviral

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!