Gel4g4t Lelakl H4ntar M4k4nan Untuk Kawan Kuarantin Bikin Berdekah

Untuk memiliki kawan yang rama4i mvngkin mudah tetapi untuk mendapatkan kawan yang ada di sisi semasa susah mvngk1n bukan senang. Macam yang dikongsikan lelaki ini tentang gelagat seor4ng r4kannya yang sedang berada di dalam kuarantin baru-baru in1.

Memandangkan rakannya t1dak dapat kelvar, lelaki ini telah membantunya menghantarkan bekalan m4kanan untukny4 namun lain pula yang berlaku pada akhirnya. Video tersebvt juga tular d1kongsikan apabila ianya meraih lebih sejuta tontonan setak4t in1.

Di dalam video yang d1kongs1kan ini, lelaki itu dilihat sedang menghantar bekalan makanan di rvmah rak4nnya itu. Dia juga hanya meletakkan sahaja semua bekalan makanan itu d1 hadap4n rumah sambil memanggil rakannya.

Sebaik sahaja rakanny4 kelu4r, dia sempat berseloroh meminta rakannya itu untuk menjauhkan dir1ya ker4na bimbang dia juga turut dijangkti. Melihatkan reaksi takut dari lel4ki in1, rakannya kemudian mula mengejarnya yang sudah berada di atas motors1kal.

Lebih melucukan, lel4ki itu d3ngan segera meninggalkan motorsikalnya itu dan berlari menyelamatk4n diri. K3dua-dua mereka akhirnya berdekah melihat gelagat masing2 yang saling mengusik satu sama lain.

Meninjau di ru4ngan komen, netizen turut sama berdekah melihat gelagat kedua-dua lelaki in1. Dalam masa yang sama, netizen turut memuji keprihatinan lelaki itu dal4m menghantarkan makanan buat rakannya yang sedang dalam kuarant1n.

“Habis l4h motor kena kuarantin dua minggu.”

“Itulah ragam sahabat tak ngusik tak sah.”

“Panggil kawan macam nak gaduh.”

“Best dapat kawan macam ni kalau susah senang kita bersama…”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!