Shuib s3b4k terlm4 video solat jenazah ghaib buat Siti Sarah dalam Masjidil Haram

Setiap kali membuka m3dia sosial pastinya kita merasa sebak melihat posting yang dibuat Netizen berkenaan pemergian penyanyi terkenal, Siti Sarah Raissuddin.

Paling menyentuh h4ti sudah tentu luahan rindu sang suami, Shuib Sepahtu dan anak-anak yang mas1h kecil. Namun, Shuib memaklumkan yang dia redha dengan apa yang berlaku d4n berasa sebak apabila ramai yang mendoakan isterinya.

Dapat kiriman vide0 solat jenazah ghaib
Perkongsian pelaw4k dan usahawan tersebut di media sosialnya hari ini telah mencuri perhatian r4mai apabila menzahirkan rasa syukur yang tak terhingga kerana ada yang sud1 melakukan solat jenazah secara ghaib di Masjidil Haram untuk isteriny4.

Jelas suasana M4sjidil Haram
Jelas Shuib, di4 telah mendapat satu kiriman video solat jenazah untuk allahyarham ist3rinya yang diadalah di dalam Masjidil Haram.

Dia juga memaklvmkan yang bertapa Allah S.W.T begitu menyayangi Siti Sarah dan mendoakan agar bidadarinya itu bergembira di syurga.

Hebat insan bernama Siti Sarah
Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan begitu mengagungkan kebesaran Allah S.W.T apabila darjat seorang isteri yang diredhai suaminya terus disebut-sebut walaupun sudah meninggal dunia.

Mereka juga turut mendoakan agar allahyarham Siti Sarah diletakkan di syurga bersama-sama orang-orang yang beriman.

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!