Dah 4 Bulan Saya Xdp4t N4fkah Bat1n Seb4b Suami Antivksn, Dia Xnk Sentuh Lepas Saya Ambil Vaksn…

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum saya muallaf umur 25 tahun. Dah berkahwin dengan dud4 an4k 1 (perempuan umur 9 tahun). Saya seorang frontliner under kkm kerj4 dalam ward cvid. So memang diwajibkan ambil vksn. Pengurusan siap bagi tar1kh awal untuk family frontliner yang jaga cvid ambil vksn awal tapi suami refvse. Dia dah berkawan dengan kumpulan anti-vksn ni terus jadi macam tak betvl.

Hari2 update k0nsp1rasi, fakta2 konon yang semua ni tipu. Semua ni mainan dunia. Siap perli s4ya cakap saya ni ikut saja ape orang suruh.

Percaya sangat kawan2 yg cuci otaknya kononnya vksn ni penipu ada cip kecil l4 ape la. Hari2 duk baca dan tengok video pasal vksn siap ada group lagi di wh4tsapp dan telegr4m.

Sekarang ni dah 4 bvlan saya tak dapat nafkah batin. Tak tau la sebab saya dah vksn ke ape ke t4pi suami tak nak sentuh pun.

Bukan tak cantik ke 4pe sebab ramai kenalan suami semua kata ‘untunglah dapat bini cantik’ ‘bini 0rang korea/ jepun ke?’

Tapi tu la suami pul4 sampai 4 bulan tak sentuh. Dah pernah saya terus terang ‘nak’ pun masih tak d1layan. Sebab hasutan kawan antiv4x dia ke ape ke tak t4hu la.

Sek4rang suami ada join business ni team punya la. So selalu meeting. ada se0rang team dia ni dah vksn 2 dos. So dia orang pergi meeting dekat rumah s0rang antiv4x ni.

P4stu selang beberapa hari kononnya bini antiv4x tu ada alergic kulit katanya pvnca dari yang vksn tu datang rumah.

K0nonnya yang dah vksn ni jangkit virus dekat orang lain.

Laki ada suruh saya pergi tengok bini kawannya tu pergi lawat katanya, saya setepek cakap ‘tak payah la nanti ape2 jadi nanti saya disalahkan sebab saya dah vksn. Lantak lahai.

Sekarang ni ada kawan2 antivksn dia bagi air ape benda konon kalau minum fungsinya macam detox kuman semua. Disuruhnya saya minum sekali memang tak la. Air ape benda pun saya tak tau.

Sekarang ni memang 24 jam dia layan phone saja pasal vksn semua ni.
Muhamad Hafirizan sent Hari ini pada pukul 2:50 PTG
Saya bukan tak nak hormat suami tapi saya kerja hspital khas jaga peskit cvid. Saya tau la betapa bhaya virus ni. Saya medical staff kot. Takkan sewenang2 nak saya percaya k0nspirasi semua tu.

Kadang terpikir juga kenapa suami macam hil4ng n4fsu dekat saya. Mungkin ke sebab saya dah vksn? Sebab hasutan kawan antiv4x dia ke?

Bila tanya dia kata dia banyak berfikir bagi masa dekat dia sikit. Masalahnya dah 4 bulan kot.

Saya dah dapatkan tarikh vksn awal dah sebab pengurusan uruskan untuk family frontliner. Tapi tak dihargai langsung. Siap ikut cakap bulat2 kawan antiv4x dia.

About admin

Check Also

Lelaki ditangkap curi susu bayi RM294, netizen kasihan mahu tolong bayarkan

Di kala musim pandemik yang dilihat belum berkesudahan ini, orang ramai terutama g0longan kurang kemampuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!