‘Untvk Awak Free , Awak Adlk Akak’, Uqasha Senrose Kenang Kebaikan Arwh Siti Sarah..

Harimau mati meninggalkan belang, manusia mati meninggalkan nama.Benarlah kata orang, hancur badan dikandvng tanah, bvdi yang baik dikenang juga.

Hujan kedukaan yg melanda seluruh pem1nat dunia seni hiburan, keluarga dan teman-teman art1s atas kehilangan Siti Sarah Raisuddin bukan hanya d1sebabkan Allahyarham s0rang penyanyi popular, bahkan disenangi sebagai seorang insan yang berh4ti 3mas buat sesiapa yang dekat dengannya.

Kesayuan dan k3piluan sama turut dirasai pelakon Uqasha Senrose yang sebenarnya mer4ncang untuk meminta Allahyarham menyanyikan sebuah lagu pada h4ri perkahwin4nnya yang sepatutnya berlangsung Jun lalu. Biarpun perancanagn tidak menjadi 4k1bat penundaan majlis, namun hubungan baik dan kemesraan yang ditunjukkan Sarah terhadap Uqasha sungguh bermakna.

Ketika pelakon P3rempuan Tanpa Dosa itu bertanyakan harga bayaran yang dikenakan Siti Sarah untuk sebuah lagu, isteri Shuib bagaimanapun menyatakan kesanggupannya vntuk melakukan persembahah secara percuma khas buat Uqasha.

“Salam takziah k3pada abang Shuib dan anak-anak. Ya Allah, berita y4ng sangat mengejutkan, Kak Sarah. Arwah orang yang sangat-sangat baik. Ya Allah, sukarnya untuk s4ya terima semua ini.

“Kak Sarah janji n4k menyanyi untuk majlis perkahwinan saya. Subhanallah. Semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang beriman. Amin. Saya akan merinduimu Kak Sarah. Al-fatihah,” tulisnya dalam hantaran Instagram.

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!