‘Selepas 18 Tahun Ini Cara Awak Tinggalkan Saya?’ – Wanita Kesal Suami Lari, Siap ‘Kebas’ Barang2 Rumah

Sudah menjadi lumrah kehidupan, s3tiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti mengimpikan hubungan yang b3rkekalan. Namun, tidak semua pasangan bernasib baik mengecapi kebahagia4n bersama2 hingga selamanya.

Begitulah yang dilalui seorang wanita ini ap4bila dia mendakwa ditinggalkan suaminya selepas 18 tahun membina mahligai b3rsama.

Tak sangka ditinggalkan su4mi

Memetik laporan Daily M4il, wanita yang dikenali dengan nama Porsche Moore Rosmon mengakui sebelum 1ni dia mempunyai masalah rumah tangga bersama suami, Brian selepas lelaki itv seakan kurang bersetuju dengan pekerjaan yang dilakukan Porsche. Mal4h, Brian juga pernah meminta isterinya itu memilih antara meneruskan pek3rjaannya sebagai usahawan atau rumah tangga mereka.

Namun, Porsche tidak m3mberi apa-apa kata putus. Porsche mendakwa tidak sangka suaminya akan m3mutuskan hubungan mereka kerana malam sebelum dia berangkat ke outstati0n, hubungannya bersama suami dalam keadaan baik. Bukan itu sahaja, Brian jug4 kerap menghubungi Porsche menerusi pesanan mesej ketika wanita itu outst4tion sehinggalah pada suatu hari, Porsche langsung tidak menerima apa2 m3sej daripada Brian.

Selepas 18 tahun, 1ni ke cara awak tinggalkan saya? Saya hanya ada diri saya sekarang in1.

Dalam rumah k0song, barang ‘hilang’

Selepas selesai melakukan kerja, Prosche telah pulang ke apartmentnya dan alangkah terkejutnya apabila dia melihat keadaan di dalam rumahnya itu sudah hampir kosong. Dakwa Porsche lagi, katil, mesin basuh dan pengering juga sudah tiada.

Saya sampai di rumah, saya membuka pintu dan saya menjerit dengan kuat, saya yakin jiran saya mendengar saya. Saya menangis. Seluruh pangsapuri saya, semuanya hilang.

Suami saya pergi. Dia meninggalkan barang kemas saya dan baju pengantin. Dia mengambil semua yang lain, termasuk beberapa barang milik saya.

Dakwa Porsche lagi, suaminya langsung tidak meninggalkan apa-apa nota atau surat menjelaskan tindakannya itu. Tidak terhenti di situ, Brian juga dikatakan telah menyekat nombor telefon dan semua akaun media sosial Porsche. Menurut Porsche, dia juga cuba menghubungi ibu mentuanya namun wanita itu seakan memihak kepada anak lelakinya dan berharap agar urusan penceraian mereka akan diselesaikan segera.

Respon Brian

Sementara itu, seorang individu yang dipercayai adalah Brian mendakwa dia dan Porsche memang sudah merancang untuk berpindah dari rumah tersebut.

Saya mengambil barang adalah untuk ‘tolong’ isteri saya kerana barangnya terlalu banyak dan ruang simpanannya sudah penuh. Tambahan pula, Porsche akan berpindah ke sebuah pangsapuri berperabot lengkap.

Porsche juga mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang banyak membantu dan memberikan kata-kata semangat buatnya untuk meneruskan kehidupan.

SUMBER:Daily Mail, CupOfLove7

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!