Mvk4 Tengah Berd4r4h Dipvkul Suami, Wanita Sempat Buat ‘Live’ Minta Pertolongan…..

Di Ind0nesia, se0rang suami did4kwa berlaku kej4m terhadap isterinya dengan mender4 t4npa ada sebar4ng belas kasihan. Bagaimanapun, wanita tersebut sempat m3ngambil altern4tif lain bagi meny3lamatkan dirinya dengan membuat l1ve di media sosi4l dan meminta b4ntuan daripada orang rama1.

Bu4t live di media sosial

Mem3tik laporan BukaMataNews, k3tika sesi live tersebut berlangsung wajah wanit4 ini berlumvran d4rah selep4s dipercayai disi4t menggunakan p1sau oleh svaminya. Tidak berakhir di s1tu, wanita malang ini sempat menjelaskan akan k3berada4nya.

Tolong b4ntu s4ya, did3ra di pejabat Governor.

Difahamk4n, svaminya bertindak menyiat wajah isterinya menggunakan sebilah pis4u b3rwarna hijau dan kejadian tersebut berlaku di kediaman rasmi suspek iaitv K0mpleks Pejabat Governor. Bercerita lebih lanjut, mangsa baru sahaja berk4hw1n dengan suspek selama sebulan, dan m4ngsa sebelum berkahwin h4ny4 tinggal di rumah tumpangan.

Selepas pas4ng4n ini disatukan, suspek bertindak menyimpan semua barang milik mangs4 t3rmasuk fail miliknya sehinggalah tercetus satu perg4duhan pada Rabu yg l4lu. Mangsa ketika itu, meminta supaya svspek memberikan semula failny4 n4mun, suspek berkeras.

Mula bertind4k k3jam

Suspek diperc4yai mengheret mangsa ke dapur sebelum bertindak menumbuk wajah mangsa. T1dak berakhir di situ, suspek juga turut mengambil pisau dan bertindak menyi4t wajah mangsa sebanyak tiga kali. Susulan daripada itu, mangsa terpaks4 menerima 29 jahitan berikutan kecederaan di bahagian dahi, pipi kiri dan tel1nga kiri.

Kini, suspek tel4h ditahan di Ibu Pejabat P0lis Panakkukang dan jika sabit kesalahan, susp3k boleh dikenakan hukuman penjara selama lima tahun.

SUMBER:BukaMataNews I Ohbulan

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Dikeepung Poolis Seebab Tak Pakai ‘Heelmet’, 2 Pemuda Nekad Terjun Sawah ‘Acah’ Jadi Pesawah

Gara2 takut dikejar oleh pihaak polis, dua orang pemuda dilaporkan berpura2 menjadi pesawah, lapor portal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!