Video Ibu Uzur Positif C0vid-19, Anak Rela Dijangkiti Dari TIDAK Dapat Jumpa..

Kehilangan orang tersay4ng disebabkan pandemik Covid-19 sememangnya semakin sering berlaku. 4da saja coretan kisah sedih berkenaan ahli keluarga yang satu persatu tewas d1sebabkan pandemik yang berlaku.

Sanggup tanggung risik0
Namun, kerana kasih yg tidak terhingga kepada ibu, seorang anak sanggup mengambil risiko menj4ga ibunya yang sudah uzur walaupun sedar akan dijangkiti virus berkena4n.

8 4hli keluarga dijangkiti dari rakan anak buah
H4l tersebut dikongsikan sendiri oleh seorang pengguna TikTok dikenali seb4gai @sha.alshahab apabila menjaga ibunya yang sakit dan positif Covid-19 t4npa sebarang pelindungan.

Memvlakan cerita, @sha.alshahab memaklumkan seramai 8 ahli keluarga dijangkiti wabak berkenaan selepas seorang rakan anak buahnya datang ke temp4t kerja walaupun telah disahkan positif Covid-19.

Bapa m3ninggal dunia
Jadi, an3k buahnya yang tidak tahu hal tersebut menjadi individu terawal dijangkiti sehingga ahli keluarga yang lain turut mendapat nasib sam4.

Bapanya, Syed Abdullah yang mempunyai pelbagai masalah kesihat4n telah disahkan meninggal dunia disebabkan dijangkiti wabak berkenaan.

Nangis tengok video akak
Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan mengakui sebak mendengar perkongsian wanita itu berkenaan ahli keluarganya.

Mereka juga memuji tindakan @sha.alshahab apabila tetap menjaga ibu tersayang yang positif Covid-19 dan bertawakal kepada Allah kerana sedar kita tidak tahu siapa diantara kita yang akan pergi dahulu.

Betul tindakan akak tu

Tengok video auto nangis

Semoga keluarga tabah

Memang tak sanggup tengok ibu uzur kena Covid-19

SUMBER:ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Siren Dibunyikan, Viral Dipercayai Air Sungai Tembeling Mel1mpah & Arus D3ras

Hujan berterusan yang melanda Pahang sejak pagi tadi menyebabkan aras air di Sungai Tembeling melimpah. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!