Gambar Raja Buah Itu Yang Bersaiz Kecil Seperti Keychain Sehingga Membuatkan Ramai Warganet Terpegun..

Durian seringkali menjadi p3rhatian ramai orang apabila tiba musimnya, dengan isi yang kuning berl3mak siapa saja tidak akan terliur.

Kebiasaanya durian bersaiz b3sar lebih menarik hati pembeli kerana seringkali dianggap sebagai dvrian yang telah dikacukan.

Tapi lain pula dengan foto dur1an yang mula tular di lama Twitter sejak dua hari lepas setelah dimuatnaik 0leh pengguna yang dikenali sebagai fendymojo.

Fendymojo memuatnaik gamb4r raja buah itu yang bersaiz kecil seperti keychain sehingga membuatkan ramai netizen beranggapan ianya hanyalah palsu.

“Tak sangka ada isi”
Selain saiznya kecil, netizen tidak menyangka buah durian itu mengandungi isi di dalamnya.

Durian seringkali menjadi perhatian ramai orang apabila tiba musimnya, dengan isi yang kuning berlemak siapa saja tidak akan terliur.

Kebiasaanya durian bersaiz besar lebih menarik hati pembeli kerana seringkali dianggap sebagai durian yang telah dikacukan.

Tapi lain pula dengan foto durian yang mula tular di lama Twitter sejak dua hari lepas setelah dimuatnaik oleh pengguna yang dikenali sebagai fendymojo.

Fendymojo memuatnaik gambar raja buah itu yang bersaiz kecil seperti keychain sehingga membuatkan ramai netizen beranggapan ianya hanyalah palsu.

“Tak sangka ada isi”
Selain saiznya kecil, netizen tidak menyangka buah durian itu mengandungi isi di dalamnya.

“Rambutan menyamar jadi durian”
Selain teruja dengan kecomelan raja buah itu, netizen turut menyamakan durian tersebut dengan rambutan kerana fizikalnya yang kelihatan seakaan-akan serupa.

Perkongsian lelaki mendapat perhatian pengguna laman tersebut dan telah diulangciap sebanyak 1,036 kali.

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!