[VIDEO] Lelaki Turunkan Anak Jadi Perhatian, “Fuh Lain Macam Level Dia”!

Sewaktu kecil, pasti setiap orang pernah menaiki motorsikal bersama bapa. Tidak kiralah untuk ke kedai mahupun ke kawasan lain, pasti perkara itu telah menjadi antara momen-momen terindah dalam kehidupan masing-masing.

Baru-baru ini, tular sebuah video yang dimuat naik oleh satu akaun Twitter yang dikenali sebagai @AfizaAnuar dimana terdapat seorang lelaki yang sedang menaiki motorsikal bersama anaknya. Menerusi video perkongsian terbabit, mereka kelihatan telah tiba dikawasan yang ingin dituju.

Namun lain pula yang jadi apabila lelaki tersebut dikatakan mempunyai cara yang agak style ketika dia turunkan anaknya daripada motorsikal itu dimana hanya menggunakan sebelah kaki. Lebih mengkagumkan apabila kanak-kanak berkenaan juga telah bersedia untuk membuat perkara tersebut dengan memegang kaki bapanya seperti di dalam video berkenaan seolah-olah sudah biasa melakukannya.

Rata-rata warga netizen berasa terhibur dan kagum setelah melihat rakaman video itu di samping terdapat segelintir warganet yang turut memuji cara lelaki itu turunkan anaknya daripada kenderaan terbabit. “Skill rare & stylo”, kata salah seorang warga netizen yang memberikan komen di ruangan akaun berkenaan.

Posting itu telah meraih perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 53.8 ribu tontonan umum selain daripada mendapat sebanyak 4321 ribu ulang kicau dan komen berserta 3077 ribu tanda suka menerusi laman akaun Twitter tersebut.

SUMBER:Hcl

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!