Doktor Keluarkan Ular 4 Kaki Yang Masuk Ke Dalam Mulut Wanita Ketika Tidur

Semua orang mempunyai ket4kutan terhadap ular sama ada takut dipatuk ular berbisa atau dibelit ul4r 4nakonda. Namun jarang kita mendengar orang menjauhkan diri dari ul4r k3rana takut haiwan itu masuk ke dalam mulut mereka.

Walau bagaimanapun itulah yg terjadi kepada seorang wanita Rusia apabila seekor ul4r didakwa telah m4suk ke dalam badannya melalui mulut ketika dia sedang tidvr.

Wanita mal4ng itu dilaporkan tertidur di kebun kediamannya di Dagestan, Rusia, d4n apabila dia bangun, dia terasa kesakitan pada perutnya.

Dia langsvng tidak sedar bahawa sepanjang masa dia terlelap reptilia 4 kaki itu telah m3nyelinap masuk ke dalam mulutnya.

Pakar perub4tan juga tidak tahu menahu apa yang menyebabkan perut wanita itu sakit sehingg4lah dia diberikan anestetik umum untuk doktor memeriksanya.

Mereka hanya m3ngetahui apa punca masalahnya apabila mereka mendapati ular itu bergerak. R4kaman operasi yang meremangkan bulu roma itu menunjukkan tangan seorang d0ktor lelaki mengeluarkan ul4r itu setelah memasukkan tiub ke dalam kerongkong wanita tersebut.

Seorang doktor wanita kemudian menarik keluar ul4r itu dari mulut pesakit wanita berkenaan sebelum dia melompat terkejut apabila mendapati apa yang ditariknya itu adalah seekor ul4r.

R3ptilia itu kemudian dimasukkan ke dalam baldi perubatan, namun tiada maklumat sama ada ular itu masih hidup atau berapa lama ia telah berada dalam badan wanita itu.

SUMBER:Hcl

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Baru 5 Bulan Kahwin, Wanita Mengaamuk Dapat Tangkap Suaminya Berdua2an Dengan ‘Kekasih Gelap’ Dalam Rumah

Baru-baru ini tular satu videeo di Indonesia yang memaparkan seorang wanita yang menyerang suami dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!