Sed4ng Asy1k Pemuda Ini Menyanyi Dan Selepas Habis “Layan Perasaan” Sungguh Tak Disangka Tiba-tiba Dia Terjatuh!

Bakat yang dianugerahkan pad4 sese0rang itu tidak kira dalam bidang kreatif, hiburan dan lain-lagi, semu4nya menj4dikan individu tersebut ada kelebihan tersendiri. Setiap orang ada k3istimew4annya yang tersendiri. Jika tidak dicungkil bakatnya manakan t4hu seben4rnya kita boleh melakukannya.

Sama seperti video nyanyian s4mbil berm4in gitar oleh lelaki ini. Nyanyiannya cukup syahdu sekali. Mem4ng b0leh layan! Menonton rakaman nyanyian merdu lelaki ini boleh bikin jiw4 tvrut terbuai rasa.

Menerusi video tersebut, kelihat4n seor4ng lelaki sedang bermain gitar sambil menyanyi dan juga duduk di at4s pagar p3nghadang. Sedang asyik lelaki itu menyanyi dan selepas habis ‘lay4n perasa4n’ sungguh tak disangka tiba-tiba dia terjatuh!

Berikut adalah video yang dik0ngs1kan s3mula oleh Instagram Era.Je baru-baru in1:

V1deo nyanyian sambil bermain gitar lelaki ini telah meraih lebih 134 ribu t0ntonan dan 2o ribu likes. Di ruangan komen yang memberitahu lelaki d4lam video ini h4nya berlakon dan sememangnya trademark dia selepas m3nyanyi terus jatuh ke belakang.

Apa2 pun video lelaki ini telah membuatkan ramai terhibur dan rata-ratanya meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Member kalau ye pon gelak la besar sikit baru la real. Ni nampak nau berlakon”

“Betullah sedih dengar dia nyanyi pastu automatik tergelak kuat”

“Confirm lepas tu serik dah nak nyanyi”

SUMBER:LarjunaTv

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Lelaki ditangkap curi susu bayi RM294, netizen kasihan mahu tolong bayarkan

Di kala musim pandemik yang dilihat belum berkesudahan ini, orang ramai terutama g0longan kurang kemampuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!