[VIDEO] Kes gangguan di dalam lif telah banyak kali dilaporkan Terutamanya Wanita

Lif atau elevator adalah temp4t yang berbahaya terutamanya bagi kaum perempuan kerana ia kawasan yg tertutup dan sempit di mana sukar bagi mereka yang diganggu untuk melarik4n diri.

K3s gangguan di dalam lif telah banyak kali dilaporkan dan ramai yang b3rkongsikan tips-tips untuk mengatasi situasi menakutkan yang berlaku di d4lam lif.

S3lain itu elevator yang rosak juga berisiko untuk membahayakan nyawa p3numpang termasuklah menyebabkan mereka panik dan sukar bernafas.

S3buah perkongsian video yang telah meraih tumpuan ramai di Twitter m3nunjukkan kejadian yang berlaku apabila seorang gadis memasuki elevator s3orang diri.

Dalam rakaman CCTV yang dikongsikan oleh pengguna Twitter atas nama JalalMisai, gadis itu memasuki lif berkenaan sebelum menekan butang tutup seperti biasa.

Dia kemudian melihat dirinya di dalam permukaan cermin lif berkenaan dan mula menari rancak sepanjang perjalanan ke tingkat yang ditujunya.

Apabila lif sampai ke tingkat bawah, gadis itu segera berhenti dan kembali beraksi seperti tiada apa yang berlaku.

Adegan tersebut membuat ramai yang terhibur dengan semangat dan keceriaan gadis tersebut sementara ada yang rasa tertipu dengan kapsyen video itu.

“Kalau ada orang dedahkan aku aku memang takkan redha…”

“Dah ready nak marah…”

I was ready to get mad https://t.co/akvZ6ZnOMr

— brainsplitinhalf (@snegaah1414) December 27, 2020

Lol aku fikir perempuan tu ada jadi apa2.. https://t.co/k0919PDD7U

— 🍓 (@nrsyrhh) December 27, 2020

“aku pon buat perangai mcm ni…”

“Orang tgh senang hati…”

diam. orang tgh senang hati hahaa https://t.co/m9zMi9DjfM

— 💋 (@missdee_yana) December 27, 2020

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Aku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!