Wan1ta R4k4m penemu4n pelik berlaku sehingga orang ramai tidak dapat memutuskan jika duyung benar2 wujud

Filem dan rancangan bertemak4n fant4si banyak memaparkan makhluk-makhluk mitologi seperti naga, serig4la jadi4n, dan duyung sehingga penonton kadang kala keliru sama ada makhluk2 berken4an benar2 wujud ataupun tidak.

Seperti baru-baru ini, seor4ng w4nita teruja 4pabila dia mendakwa melihat ikan duyung berenang di sebvah tasik di Nashv1lle, Amerika Syarikat.

Dalam kepercayaan dongeng b4ny4k budaya, ik4n duyung adalah sejenis hidupan air yang mempunyai badan m4nusi4 dan berek0r seperti ikan.

cvxcvx

Namun telah banyak penemu4n pel1k berlaku s3hingga orang ramai tidak dapat memutuskan jika duyung benar2 wvjud ataupvn tidak.

Video yang tular baru-baru ini m3nunjukk4n seorang wanita sedang berhenti rehat di dalam keretanya yang m3mandang k3 arah sebuah tasik, sambil mendengar muz1k.

Namun dia terk3jut apabila melih4t sesuatu sedang berenang di dalam tasik itu dan kelibatnya kelihatan seperti s3ekor duyung.

SUMBER:Hcl

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Siren Dibunyikan, Viral Dipercayai Air Sungai Tembeling Mel1mpah & Arus D3ras

Hujan berterusan yang melanda Pahang sejak pagi tadi menyebabkan aras air di Sungai Tembeling melimpah. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!