Daily Archives: August 23, 2021

[VIDEO] Diuji Mata Tak B0leh Melihat, Pakcik Ni Selalu Sampai Awal Di Masjid Sebelum Azan Bikin Warganet Sebak

Walaupun hidup dalam serba kekvrangan, ia tidak menjadi penghalang kepada umat manusia untuk beribadat kepada Allah. Boleh jadi kekurangan ters3but merupakan pemangkin dan semangat untuk lebih meningkatkan amal ibadat. K3kurangan yang dimaksudkan di sini ialah kekurangan dari segi fizikal, harta, kebendaan dan sebagainya. Seperti sebuah video yang dik0ngs1kan menerusi akaun …

Read More »

“Dari awal pvn tgk v1deo tu, saya maafkan dah”, Shuib Nasihat Aisar Khaled J4ngan Buat Content Makan Diri

Beberapa m1nggu lalu, ketika rakyat Malaysia mendapat khabar berita sedih atas pemergian Allahyarhamah Siti Sarah Raissuddin, ada isu l4in t1mbul apabila seorang YouTuber jadikan berita itu sebagai content. Disebabkan itu, suami kepada arwah Siti Sarah, Shuib telah memberi respon dan memaafkan selebriti m3dia sosial tersebut dalam satu v0ice note m3nerusi …

Read More »

[VIDEO] “Namp4k Bayang Putih Mundar-Mandir”, Lelaki Ter4kam Kel1bat ‘L3mbaga’ Putih Dalam Homestay

Momen2 ketika bercuti bers4ma keluarga sudah pasti tak dapat kita lupakan. Macam2 kejadian selalunya jadi masa percutian keluarga ni, ada yang kelakar, mengharukan, malah ada jvga yang bikin emosi. Bila berkumpul bersama kelu4rga dari pelb4gai peringkat umur, ada je la ‘drama’ atau kejadian yang berlaku sepanjang percutian tu. Sama jugak …

Read More »
error: Content is protected !!