[VIDEO] “Mudah Nak S1mpan”, Ini Cara Nak Lipat B4ju & ‘Lock’ Supaya Tidak Terbuka Bila Dit4rik Keluar

Salah s4tu kerja rumah yang tak pern4h habis, lipat baju. S3lagi ada baju yang perlu dibasuh, selagi itulah perlu dilipat.

Cabaran bagi individu yang perfectionist, bila r4k atau almari baju dah k3mas teratur, pasti serabut mata bila ada baju yang mula senget dek kerana ditarik.

Jadi, seorang pengguna TikTok, JulienerWinnie t3lah berkongsi salah satu tips untuk memastikan lipatan kemas dan tak mvdah terbuka.

Caranya, lipat baju dari bahagian d4lam s3perti biasa. Apabila selesai melipat, terbalikkan baju melalui lubang kepala. Hasilnya, lipatan akan lebih kemas dan tak mudah terbuka.

Belum dapat bayangkan macam mana? Jom tonton video di bawah.

Sumber: JulienerWinnie | SiakapKeli

Dah Baca ? Sila Share dan kongsi dengan rakan Anda !

Sila join group Rakyat Marhaen untuk dapatkan lebih banyak info viral yang cun cun !

Pihak Larjuna TV tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang diberikan oleh mana mana pihak di media sosial ini ! Ia adalah pandangan dan perasaan daripada pengguna serta pemilik akaun itu sendiri. Segala Amaran atau risiko adalah tanggungjawab pengguna itu sendiri !

About admin

Check Also

Fila Amir gembira ikut suami sedekah al-Quran buat anak2 tahfiz di Guinea

Rasanya ramai yang mengenali selebriti media sosial atau influencer yang berkahwin dengan jejaka dari Guinea. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!