[VIDEO] “Namp4k Bayang Putih Mundar-Mandir”, Lelaki Ter4kam Kel1bat ‘L3mbaga’ Putih Dalam Homestay

Momen2 ketika bercuti bers4ma keluarga sudah pasti tak dapat kita lupakan. Macam2 kejadian selalunya jadi masa percutian keluarga ni, ada yang kelakar, mengharukan, malah ada jvga yang bikin emosi.

Bila berkumpul bersama kelu4rga dari pelb4gai peringkat umur, ada je la ‘drama’ atau kejadian yang berlaku sepanjang percutian tu.

Sama jugak dengan pengalaman lel4ki ni k3tika bercuti bersama keluarga, malah ‘kenangan’ tersebut mungkin akan tersemat di memori sampai bila2.

Menurut pengguna TikTok yang dik3nali seb4gai Azan ini, dia ketika itu bersama keluarganya mengadakan Hari Keluarga di sebuah tempat per4nginan di Melaka.

Dalam video tersebut, dapat dilihat seorang peng4cara majlis sedang bercakap sambil berjalan menyusuri kolam renang untuk sesi penyampaian hadiah. Bila dia berh3nti di hujung kolam berlatarkan bahagian rumah, tert4ngkap kamera sebuah sosok yang berlegar2 di pintu.

Sosok putih itu kelihatan seperti ulang-alik di sebalik p1ntu grill rumah. Walaupun nampak macam bayangan putih dengan wujud yang t4k utuh, tapi jelas kel1hatan ‘benda’ tu berlegar2 depan pintu.

“Nampak bayang putih mundar-mandir”

Di ruangan komen, warga net turut melihat pen4mpakan bayangan putih tersebut. Malah ada yang pernah menginap di situ dan juga mengalami kejadian mistik.

Warganet tvrut berterima kasih kepada ab4ng ni seb4b rakam video penampakan dengan jelas, sampai tanya abang ni rakam pakai ph0ne apa.

Sumber: TikTok @azann9 | SiakapKeli

Dah Baca ? Sila Share dan kongsi dengan rakan Anda !

Sila join group Rakyat Marhaen untuk dapatkan lebih banyak info viral yang cun cun !

Pihak Larjuna TV tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang diberikan oleh mana mana pihak di media sosial ini ! Ia adalah pandangan dan perasaan daripada pengguna serta pemilik akaun itu sendiri. Segala Amaran atau risiko adalah tanggungjawab pengguna itu sendiri !

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!