Orang Ramai Puas Hati Lihat Honda City ‘K4ntoi’ Tak Lepas M3nyelit Mahu Elak Bayar Tol

Insiden ‘menyelit’ kerana m4hu mengelak bayar tol bukan satu perkara yang asing di negara kita ini. Perbuatan tidak bertanggungjawab itu bukan s4haja dilakukan oleh pengguna kereta, bahkan ia turut melibatkan motosikal yang m3nggun4kan laluan tol yang sama.

Pada awal pagi tadi, salah seorang ahli Facebook Group YDLAA telah berkongsi sebuah rakaman video dashcam di mana dia berjaya mengg4galkan cubaan sebuah kereta Honda City yang cuba menyelit dibelakangnya untuk mengelak dari m3mbayar tol di laluan Touch ‘n Go.

Daripada rakaman video dashcam tersebut, lelaki ini telah membuat keputusan yang bijak dengan memperlahankan lalu memberhentikan k3nderaannya apabila melepasi palang tol agar kereta Honda City itu terpaksa mengundurkan lalu ‘tersangkut’ di laluan tol tersebut.

Setelah berj4ya mengenakan Honda City tersebut, lel4ki itu meninggalkan kawasan tol tersebut dengan satu gelak panjang kepuasan. Hantaran ini telah mendapat ratusan komen dari orang ramai yang turut sama berasa puas hati melihat gelagat Honda City yang terkant0i itu.

Anda boleh dengar dengan jelas ‘gelak kepuasan’ lelaki ini selepas mengajar pemandu Honda City yang cuba mengelak dari membayar tol melalui dua video yang kami kongsikan di atas.

Harapnya selepas ini orang ramai boleh mengambil iktibar dan menjadi pengguna jalan raya yang amanah dengan membayar tol setiap kali menggunakan laluan tersebut.

Sumber : TheVocket

Dah Baca ? Sila Share dan kongsi dengan rakan Anda !

Sila join group Rakyat Marhaen untuk dapatkan lebih banyak info viral yang cun cun !

Pihak Larjuna TV tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang diberikan oleh mana mana pihak di media sosial ini ! Ia adalah pandangan dan perasaan daripada pengguna serta pemilik akaun itu sendiri. Segala Amaran atau risiko adalah tanggungjawab pengguna itu sendiri !

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!