Mak Rotan Anak Bising Main Game, Reaksi Warganet Pula Bikin Berdekah

Memandangkan sekolah masih l4gi tidak dibuka, tentunya ia sangat memberikan impak pada kanak-kanak yang t3rpaksa menghabiskan masa mereka di rumah. Sama macam gelagat kanak-kanak ini yg dilihat sedang bermain game untuk meluangkan masa namun lain pula yg berl4ku pada akhirnya.

Oleh kerana kanak2 ini terlalu bising semasa bermain game, si ibu telah masuk ke dalam bilik vntuk merotannya gara-gara bising. Reaksi kanak-kanak ini turut tular dik0ngsikan apabila ianya meraih hampir setengah juta tontonan setakat in1.

Di dalam v1deo yang dikongsikan ini, si ibu dilihat sedang membawa rotan sambil menvju ke bilik anaknya yang sedang bermain game itu. Menurut wanita itu, dia b3rasa geram apabila anaknya itu terlalu bising semasa bermain game mengalahk4n orang yang dirasuk.

Dia kemud1annya masuk ke dalam bilik itu dan merotan tangan si anak yang sedang asy1k bermain. Lebih mencuit hati, kanak-kanak itu turut sama terkejut dengan kemvnculan si ibu yang tidak disangka-sangka itu.

Dalam masa yg sama, kanak-kanak itu hanya tersipu-sipu malu sebaik sahaja sedar gelag4tnya sedang dirakamkan oleh ibunya. Selain daripada reaksi kanak-kanak itu, 4da sesuatu pula yang menarik perhatian netizen iaitu komputer yang digunak4nnya itu.

Di ruangan k0men, netizen turut sama cemburu melihat komputer yang digunakan oleh kanak2 itu yang mengalahkan pemain profesional. Ada juga yang berseloroh memberitahv perbezaan permainan yang dimain oleh mereka semasa kanak-kanak dahulv.

“Bapak dia punya pc ni, patut rotan bapak di4.”

“Untung betul adik tu. Aku dah makan rotan tv dah berpuluh kali kena kat belak4ng.”

“Untung le kecik dah ada pc.”

“Kecik tu dah dapat main pc power macam tu. Aku time besar ni duk main game ular dalam nokia 3310.”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Aku tahu budak stress, aku faham” – Fynn Jamal Terkilan Orang Ramai Berkerumun Di Air Terjun Lepas Dapat Kelonggaran

Baru-baru ini viral satu rakaman video menunjukkan satu rakaman orang ramai berkerumun di sebuah tempat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!