[VIDEO] Pakai H0nda Tapi Tak Nak Bayar T0l, “Seronok Tengok Dia Kenakan Honda Tu”…”

Kes pemandu mencil0k di pl4za tol dengan mengekori kereta hadapan secara dekat bukanlah jarang2 berl4ku. Biasanya pemandu tidak bertanggungjawab akan mengambil kesempat4n 1tu ketika plaza tol lengang agar mereka dapat berundur jika cubaan merek4 untvk menciluk tidak berjaya.

Seperti baru-baru in1, tular s3buah rakaman dashcam yang menunjukkan sebuah kereta cuba melakuk4n tindakan itu, mengundang pelbagai komen dari netizen yang puas hati apab1la rancangannya untuk mencilok kereta hadapan agar terlepas d4ri perlv membayar tol tidak berjaya.

D4lam video yang d1kongsikan oleh pengguna Nick Hesri, pemilik rakaman d4shcam itu dilih4t baru melepasi palang tol apabila dia perasan bahawa k3reta di belak4ngnya sedang mencucuknya dari belakang.

J4di pemandu itv segera berhenti selepas palang tol agar kereta Honda di b3lakang itu tid4k dapat meloloskan diri. Tindakan cepat pemandu itu m3mbuatkan Hond4 berkenaan terpaksa berundur dan membayar tol seperti bi4sa.

M4lah apa yang tvvrut membuat netizen terhibur adalah ketawa jahat p3mandu itu apabila dia b3rjaya menghalang Honda tersebut dari mengelak d4ri bayar tol.

“k3na ajaq mcm n1 ja…”

“K3reta mahal m4mpu Bayar tol tak mampu…”

 

“baik kau naik bas je lah…”

“Jahat gelak tu…”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK DUNIA SOSIAL TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DUNIA SOSIAL KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Aksii Kuucing Seakaan Diuusap ‘Sesuatu’ Buat Ramai Tertanya2

Satu video yang mem4parkan seekoor kucing berwaarna oren di atas bumbung yang berkelakuan pelik telah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!