[VIDEO] Svara Tak Sep4dan Dengan Muka..Keluar Pulak Suara?

Pelbagai kisah dan cer1ta pasti dialami oleh petugas kesihatan tidak kira di Pusat Pengambilan Vaks1n (PPV) mahupun Pusat Penilaian Covid-19 (CAC) sepanjang tempoh Perint4h Kawalan Pergerakan (PKP) sejak Mac tahun lalu.

Terbaharu, satu klip v1deo yang menyaksikan seorang wanita cantik yang melatah ketika melaluk4n ujian calitan di sebuah pusat CAC tempatan mencuit hati orang ramai di lam4n sosial ketika ini.

Video berdurasi 42 sa4t tersebut menyaksikan seorang wanita cantik melatah ketika petugas kesihat4n mengambil sampel di dalam hidungnya.

Apa yang melucukan ap4bila suara wanita itu mirip suara warga emas dan sedikit kasar jika dib4ndingkan dengan umur dan rupa parasnya.

Petugas kesihatan yang m3njalankan tugas itu juga kelihatan terkejut dan beberapa kali memohon ma4f, namun wanita tersebut berkata tidak salah itu hanya tindakannya yang m3latah.

“Tidak ada apa-apa, saya h4nya melatah, saya minta maaf banyak-banyak,” jelas wanita tersebut.

Rata-rata orang ramai juga terkejut dengan suara yang dikeluarkan oleh wanita tersebut dan menyatakan suaranya tidak sepadan dengan penampilan dan raut wajahnya yang cantik.

“Kalau aku pun terkejut, apa suara tak ‘tally’ dengan rupa. Kasar dia tak boleh bawa bincang. Harap petugas tu ‘cool’ sahaja dan berkali-kali mohon maaf,” jelas Farrah Hannan

SUMBER:kosmo

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Siren Dibunyikan, Viral Dipercayai Air Sungai Tembeling Mel1mpah & Arus D3ras

Hujan berterusan yang melanda Pahang sejak pagi tadi menyebabkan aras air di Sungai Tembeling melimpah. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!