Seorang Lelaki M4ut Selepas Letak Gam Pada Zakar..

GUJARAT, India – Tindakan seor4ng lelaki ‘menutup’ bahagian hujung alat sulitnya menggunakan gam kuat b3rakhir dengan tragedi selepas perbuatan menyebabkan dia men1nggal dVnia, lapor akhbar Daily Star semalam.

Salman Mirza, 25, yang menemp4h sebuah bilik hotel bersama tunangnya tersedar dia terlupa membawa kondom seb3lum melakukan hubungan seks.

Pasangan dari Fatehwadi, Ahmedabad itu kemudian menggunakan gam kuat untuk ‘menutup’ al4t svlit Salman seb4gai langkah mencegah kehamilan.

Dia bagaimanapun ditemui tidak s3darkan diri di dalam bilik hotel tersebut oleh rakannya, Firoz Shaikh.

Salman dibawa ke hospital Awam S0la di mana keadaan kesihatannya merosot sebelum dia disahkan men1nggal dvnia.

Ketika pemeriksaan forensik dij4lankan, Salman didapati men1nggal dun1a akibat kaedah pencegahan keham1lan yang dibuatnya.

Rakan Salman percaya bahawa lel4ki itu mungkin berada di bawah pengaruh dadah ketika kejadian dan tidak meny3dari tindakannya itu boleh membawa padah.

“Mereka (Salman dan pasangannya) menghidu gam tersebut yang dicampur bersama dadah sebelum menggunakan gam itu pada alat sulitnya bagi mencegah kehamilan.

“Ia bagaimanapun merosakkan organ lelaki itu dan mangsa men1nggal dvnia akibat kegagalan organ lain,” kata seorang penyiasat kejadian.

SUMBER:Kosmo

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!