Ain Soleh Serik P1l1h Suami 0rang.. ‘Madu’ Yg Telah Diceraikan Juga Telah Memuat Naik Mengesahkan Hal Tersebut Dengan..

Kisah seorang wanita yang menemani suam1nya bercerai dengan ‘madu’ awal minggu ini sememangnya telah tular dan m3ndapat pelbagai maklum balas daripada NETIZEN.

Pastinya hal t3rsebut viral susulan perkahwinan mereka juga pernah menjadi bualan tahun l3pas selepas wanita tersebut meminang sendiri madunya untuk dijadikan ist3ri kedua buat suami.

‘Madu’ yang t3lah diceraikan juga telah memuat naik perkongsian mengesahkan hal tersebut d3ngan alasan enggan ada sesiapa lagi salah faham mengenai hubungan merek4 yang sudah pun terlerai.

Anggap semua m4cam mimpi
Dalam IG live yg dibuat Ain Soleh iaitu ‘madu’ yang diceraikan, dia memaklumkan ber4sa lega dengan perpisahan ini kerana sudah 2 bulan digantung tidak bertali ol3h suami. Mereka juga sudah tidak tinggal sebumbung lagi.

Jadi, dia merasakan perpisahan adalah jalan terbaik dan tidak perlu menghadapi perkahwinan poligami lagi.

Serik pilih suami orang
Dalam IG live itu juga, Ain Soleh ada memaklumkan yang tidak sanggup lagi untuk menjadi bergelar isteri kepada lelaki yang sudahpun bergelar suami orang. Cukuplah perkahwinan yang lalu memberi pengajaran untuknya.

Selain itu, dia turut memohon pihak ‘sana’ tidak lagi menggunakan gambarnya di media sosial seperti sebelum-sebelum ini.

Nak buka lembaran baru
Dalam posting terbaru Ain di Facebooknya pula, wanita berusia 22 tahun itu memberitahu ingin membuka lembaran baru dalam kehidupan dan enggan memandang kebelakang lagi.

Dia juga dengan terbuka menerima apa sahaja yang diberikan oleh Allah S.W.T kerana redha dengan jalan hidupnya.


Terdahulu, kisah Ain Soleh pernah dua kali viral melibatkan perkahwinan dengan suaminya. Pada tahun lalu, dia telah menjadi bualan di media sosial susulan sanggup hidup berpoligami selepas dipinang sendiri madunya.

Namun begitu, awal minggu ini, dia sekali lagi menjadi perbualan selepas madunya memuat naik gambar sewaktu menemani suami bercerai di Mahkamah Rendah Syariah Padang Terap.

SUMBER:IG ain.soleh, Facebook Ain Soleh I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Tak Taahan Kena ‘Kacau’, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemaandu lori bukaannya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di waktu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!