Dulv Tem4n Suami Pergl Men1k4h lagi, Klnl Teman Su4ml Pergi Bercerai Pula

Tahun lepas, tular seor4ng w4nita yang dengan senang hati membantu suaminya mengurusk4n majl1s pernikahan dengan seorang wanita lain.

Hal tersebut menjadi p3rbual4n hangat di media sosial kerana wanita berkenaan seakan begitv bah4gia menyambut kehadiran orang baru dalam rumah tangg4nya bers4ma su4mi setelah 6 tahun berkahwin.

Teman suam1 bercerai deng4n madu
Walau bagaim4napun, men3rusi laman sosial wanita yang dikenali sebagai Syiela Rashid 1tu memaklvmkan yang suami dan madunya telah bercerai.

Dia juga turut m3muat na1k gambar sewaktu menemani suaminya bercerai dengan isteri kedvany4.

Hanya mahu berf1kir p0sitif
Walau bagaiman4pun, Sy1ela Rashid menulis luahan di status Facebook seakan memberi b4yang4n yang dia menerima ini semua secara positif dan tetap bersam4 suaminy4 dalam apa keadaan sekalipun.


Maklumkan svdah berc3rai dengan isteri kedua
Suami kepad4 penggun4 Facebook itu juga mengakui bahawa sudah menceraikan 1steri kedu4nya di Mahkamah Rendah Syariah Padang Terap pada Selas4 24 Ogos 2021.

Perkongsi4n pasangan svami isteri itu telah mendapat pelbagai maklum balas daripada w4rganet. Man4 tidaknya, perkahwinan lelaki tersebut pernah tular sebelum in kerana ‘madvnya’ telah dipinang sendiri isteri pertama dan majlis pernikah4n turut diurusk4n oleh wanita itu.

Namun, perkahwinan d3ngan isteri kedua tidak panjang dan lelaki tersebut telah ditemani isteri pert4ma ketika mahu bercerai dengan isteri kedua.

SUMBER:Facebook Syiela Rashid I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Siapa yang dia baawak balik tu?”, Wanita Terkejut Suami Masih Hidup Lepas 4 Hari ‘Dikebvmikan’

Seorang wanita m3nerima satu kejutan besar selepas suaminya yaang lama m3nghilang tiba2 sahaja pulang ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!