Ini Ada4lah Per1stiwa Yg M3nakutkan K3tika Jalan Meletvp Dari Bawah Dan Meny3babkan 4 0r4ng Mel4yang Ke Ud4ra

Ini adalah peristiwa yg m3nakutkan ketika jalan meletvp dari bawah dan menyebabkan 4 orang melay4ng ke udara, lapor South China Morning Post.

Menurut sumber, ketika kejad1an dilihat beberapa orang pekerja sedang melakukan kerja2 pembinaan d1 sebelah lubng. Namun, saat seorang penunggang motosikal m3lintas1 mereka, lub4ng itu tiba2 terb4kar dari bawah disusuli oleh letvpan.

Kesannya, pekerja2 dan orang yang berada b3rdekatan telah melayang ke udara manakala m0tosikal tersebut mengal4mi k3rosakan teruk dan berkecai.

Jelas portal, empat orang yg c3dera kini berada d4lam keadaan stabil.

Pihak berkuasa tempatan kemvdi4nnya mengeluarkan pengumuman berkenaan kejadian tersebvt.

Pihak berkuasa tempatan H0ngshan berkata, “Kami mengesyaki kemalangan itu berkaitan dengan penyel3nggaraan saluran air bawah tanah. Keempat-empat orang yang cedera tel4h dihantar ke hospital. Tiada seorang pun daripada mereka berada dal4m keadaan yang mengancam nywa. Siasatan awal menunjukkan bahawa letv pan itu bukan disebabkan ol3h kebocoran gas asli, kerana tidak ada pa1p g4s di bawahnya. Kes tersebut sed4ng disiasat lebih lanjut.”SUMBER:Siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Siren Dibunyikan, Viral Dipercayai Air Sungai Tembeling Mel1mpah & Arus D3ras

Hujan berterusan yang melanda Pahang sejak pagi tadi menyebabkan aras air di Sungai Tembeling melimpah. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!